Ενημέρωση Φαρμακοποιού

Τα εργαστήρια της DNAlogy ακολουθώντας τα διεθνή πρότυπα, έχουν αναπτύξει και στην Ελλάδα ένα δίκτυο επιλεγμένων συνεργαζόμενων φαρμακείων για τη διάθεση του σετ δειγματοληψίας DNAlogy-Patrotis-kit® πραγματοποίησης DNA τεστ πατρότητας για ιδιωτική χρήση.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε 3 απλά βήματα

01.

Αγορά του σετ δειγματοληψίας από το συνεργαζόμενο φαρμακείο

Ο πελάτης απευθύνεται στο συνεργαζόμενο φαρμακείο του δικτύου μας και παραλαμβάνει το DNAlogy-Patrotis-kit®.

02.

Λήψη σάλιου από τη στοματική κοιλότητα και αποστολή των δειγμάτων στο εργαστήριο

Ο πελάτης πραγματοποιεί τη σιελογόνο δειγματοληψία και αποστέλλει τα δείγματα στο εργαστήριο για ανάλυση.

03.

Παραλαβή αποτελεσμάτων

Τα αποτελέσματα των αναλύσεων αποστέλλονται σε μορφή έκθεσης πραγματογνωμοσύνης μέσα σε 2 – 7 εργάσιμες ημέρες στον πελάτη.

Οφέλη συνεργασίας

Επιστημονική πρωτοπορία

Αναβαθμίζεται το κύρος και ο ρόλος των φαρμακείων καθώς και το επιστημονικό επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.

Διαφήμιση

Τα φαρμακεία – μέλη του δικτύου της DNAlogy καταχωρούνται στη λίστα συνεργαζόμενων φαρμακείων και προβάλλονται online. Έτσι ο κάθε πελάτης μπορεί να βρει εύκολα και γρήγορα το φαρμακείο – συνεργάτη που παρέχει τα DNAlogy-Patrotis-kit® στην πόλη του. Τα συνεργαζόμενα φαρμακεία προβάλλονται επίσης μέσα από τις διαφημιστικές ενέργειες της DNAlogy σε social media και διαδίκτυο.

Προώθηση

Οι πελάτες που απευθύνονται στα εργαστήρια της DNAlogy, κατευθύνονται στο πλησιέστερο φαρμακείο για την αγορά του DNAlogy-Patrotis-kit®.

Προνομιακή τιμή

Το κόστος της ανάλυσης των δειγμάτων μέσω του DNAlogy-Patrotis-kit® από τα συνεργαζόμενα φαρμακεία, κοστίζει κατά 40€ λιγότερο σε σχέση με το κόστος της ανάλυσης αν ο πελάτης απευθυνθεί εξαρχής στα εργαστήρια μας.

Γίνε συνεργάτης μας!

Τι περιλαμβάνει το DNAlogy-Patrotis-kit®

Κάθε κιτ που πωλείται στα φαρμακεία περιέχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την δειγματοληψία και αποστολή των δειγμάτων:

  • 4 βαμβακοφόρους στειλεούς (δειγματοληψία για 2 άτομα)
  • οδηγίες δειγματοληψίας
  • έντυπα παραγγελίας
  • ειδικό φάκελο για την ασφαλή αποστολή των δειγμάτων σας
h2

Video

https://vimeo.com/39350810

Πως πραγματοποιείται η διαδικασία

Σιελογόνος Δειγματοληψία

Όλα τα κύτταρα του ανθρώπινου οργανισμού περιέχουν την ίδια γενετική πληροφορία. Συνεπώς η ανάλυση του DNA είναι ανεξάρτητη από την πηγή προέλευσής του. Πάνω σε αυτή τη βάση, η DNAlogy πρωτοπορώντας στα επιστημονικά δεδομένα, χρησιμοποιεί για τη συλλογή γενετικού υλικού τα ειδικά σχεδιασμένα, σιελογόνου δειγματοληψίας, DNAlogy-Patrotis-kit®.

Η λήψη σάλιου πλεονεκτεί έναντι της λήψης αίματος καθώς είναι απλή, μη επεμβατική, γρήγορη, εύκολη και διακριτική. Τα πλεονεκτήματα αυτά σε συνδυασμό με την υψηλή τεχνολογία που χρησιμοποιείται για τις αναλύσεις, κάνει το τεστ αυτό την πιο έγκυρη και αξιόπιστη λύση για την εξακρίβωση της πατρότητας.

Εναλλακτικά δείγματα

Στις περιπτώσεις που δεν είναι δυνατή η πραγματοποίηση της σιελογόνου δειγματοληψίας από τους συμμετέχοντες, υπάρχει η δυνατότητα χρησιμοποίησης εναλλακτικών δειγμάτων. Τέτοια δείγματα θα μπορούσαν να είναι: τσιγάρα, τσίχλες, νύχια, τρίχες (με τη ρίζα τους), οδοντόβουρτσες, πιπίλες, ρούχα, εσώρουχα, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα, χειρόγραφες σημειώσεις και οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο στο οποίο πιθανολογείται η ύπαρξη γενετικού υλικού. Για την αποστολή εναλλακτικών δειγμάτων στο εργαστήριο, στο DNAlogy-Patrotis-kit® περιλαμβάνεται ένα ειδικό σακουλάκι με την ένδειξη «Εναλλακτικό Δείγμα».

h1

Για να γίνετε και εσείς μέλη του δικτύου φαρμακοποιών της DNAlogy, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Φόρμα ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Με την εγγραφή σας αποδέχεστε τους όρους και τις προϋποθέσεις

Σύνδεση Lost Password

Χρήσιμες Επιστημονικές έννοιες (DNA, Κληρονομικότητα, Βιολογική Ταυτότητα)

Υπηρεσίες ανάλυσης dna αρχικη φωτο

DNA

To DNA (δεσοξυριβο-νουκλεϊκό οξύ) είναι το γενετικό υλικό του κυττάρου. Τα δομικά  συστατικά του ονομάζονται νουκλεοτίδια και η δομή του έχει τη μορφή διπλής έλικας.  Το DNA φέρει όλη την πληροφορία που είναι απαραίτητη για την ύπαρξή μας και η  οποία βρίσκεται κωδικοποιημένη στα τμήματα που ονομάζονται γονίδια.
Παρόλα αυτά, ανάμεσα στα γονίδια υπάρχουν τμήματα DNA τα οποία δε φέρουν καμία πληροφορία – μη κωδικές περιοχές – είναι όμως πολύ χρήσιμα για την εξακρίβωση της βιολογικής/γενετικής μας ταυτότητας. Η μελέτη αυτών των περιοχών για την εξακρίβωση των βιολογικών δεσμών δεν μπορεί να αποκαλύψει καμία άλλη πληροφορία για το άτομο που εξετάζεται.

Κληρονομικότητα

Το DNA κάθε ανθρώπου προέρχεται κατά 50 % από το βιολογικό του πατέρα και κατά 50% από τη βιολογική του μητέρα. Αυτή η ροή πληροφορίας από τη μια γενιά στην άλλη είναι απόλυτα ισοζυγισμένη (50-50) με αποτέλεσμα η σύγκριση του DNA (μη κωδικές περιοχές) ενός ατόμου με εκείνο της μητέρας ή/και του πατέρα, να μας επιτρέπει την εξακρίβωση της βιολογικής σύνδεσης των ατόμων.

Βιολογική Tαυτότητα

Η βιολογική ταυτότητα κάθε ανθρώπου είναι η βάση της ύπαρξής του και αποτελεί το μεγαλύτερο αποδεικτικό στοιχείο για το ποιοί είμαστε. Οι πληροφορίες που παρέχει δεν αλλοιώνονται στο χρόνο ούτε μπορούν να αλλάξουν, δίνοντας τη δυνατότητα ταυτοποίησης ενός ατόμου ακόμα και όταν κανένα άλλο στοιχείο δεν είναι διαθέσιμο. Η βιολογική ταυτότητα δεν είναι τίποτα άλλο από την καταγραφή του προσωπικού συνδυασμού DNA που χαρίζει στον καθένα τη μοναδικότητά του στον κόσμο. Η γνώση της βιολογικής μας ταυτότητας είναι πολύ σημαντική καθώς μέσω αυτής μπορούμε να ταυτοποιήσουμε τους βιολογικούς μας συγγενείς. Μια τέτοια γνώση βοηθάει κάθε άνθρωπο να συνάψει πιο βαθιούς και ειλικρινείς δεσμούς με τα άτομα του περιβάλλοντός του, να γνωρίζει τις καταβολές του και το σημαντικότερο, να προφυλαχθεί ή να αντιμετωπίσει καλύτερα τα κληρονομικά νοσήματα.