Υπηρεσίες Ανάλυσης DNA

Τα εργαστήρια της DNAlogy εφαρμόζουν τις πιο σύγχρονες τεχνικές ανάλυσης DNA για την ταυτοποίηση του ανθρώπινου γενετικού υλικού μέσω ανάλυσης του πυρηνικού DNA (17-41 γενετικοί δείκτες), του Υ χρωμοσώματος και του μιτοχονδριακού DNA.

Παράλληλα προσφέρουν κατ’ αποκλειστικότητα υπηρεσίες ταυτοποίησης της βιολογικής προέλευσης των δειγμάτων καθώς και υπηρεσίες ταυτοποίησης των δραστών, μέσω προσδιορισμού των φυσικών τους χαρακτηριστικών.

Οι Υπηρεσίες μας

Ανάλυση Πυρηνικού DNA

____

Η ανάλυση του πυρηνικού DNA από κάθε πηγή βιολογικού υλικού (αίμα, τρίχες, νύχια, σάλιο, σπέρμα, κ.α.) και από κάθε υπόβαθρο (βιοψίες, ρούχα, αποτσίγαρα, ποτήρια, έγγραφα, όπλα, κ.α.) μπορεί να ταυτοποιήσει τα άτομα από τα οποία προέρχεται.

Ανάλυση Υ Χρωμοσωματος

____

Η ανάλυση του Y χρωμοσώματος επιτρέπει την εξακρίβωση της κοινής πατρικής γενιάς σε υποθέσεις βιολογικής συγγένειας και την επιλεκτική μελέτη των αρσενικών ατόμων σε περιπτώσεις μεικτών γενετικών υλικών (π.χ. σεξουαλικές επιθέσεις).

Ανάλυση Μιτοχονδριακού DNA

____

Η ανάλυση του Μιτοχονδριακού DNA επιτρέπει την εξακρίβωση της κοινής μητρικής γενιάς σε υποθέσεις βιολογικής συγγένειας. Λόγω της ανθεκτικότητάς του, επιτρέπει τη μελέτη βιολογικών υλικών πολύ κακής ποιότητας, όταν το πυρηνικό DNA έχει καταστραφεί.

Μεταγενωμική - Βιολογική Προέλευση του δείγματος

____

Η ανίχνευση ενός γενετικού προφίλ αποκτά διαφορετική αξία ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο ανιχνεύεται. Η συνανίχνευση ενός ανθρώπινου DNA με το DNA μικροοργανισμών (βακτήρια δέρματος, στοματικής κοιλότητας, κολπικής χλωρίδας, κ.α.) παρέχει σημαντικές πληροφορίες για την πηγή και τον τρόπο εναπόθεσής του.

Genetic portrait robot

____

Το ρομποτικό γενετικό πορτραίτο είναι μια νέα μέθοδος που επιτρέπει τον προσδιορισμό των εξωτερικών χαρακτηριστικών ενός ατόμου (χρώμα ματιών και μαλλιών, τύπος δέρματος) αλλά και τη γεωγραφική του καταγωγή, πληροφορίες ιδιαίτερα πολύτιμες στην αναζήτηση δραστών εγκληματικών ενεργειών

Η Επιστημονική μας Ομάδα στη διάθεσή σας 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα

   Λεωφ. Βουλιαγμένης 98 Γλυφάδα 166 74

   Τηλ.: 210 9650 370

   Fax: 210 9650 370

   Κινητό: 6987383417
          *για επείγουσες υποθέσεις

   info@dnalogy.eu

     

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η Επιστημονική μας Ομάδα στη διάθεσή σας 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα

   Λεωφ. Βουλιαγμένης 98 Γλυφάδα 166 74

   Τηλ.: 210 9650 370

   Fax: 210 9650 370

   Κινητό: 6987383417
          *για επείγουσες υποθέσεις

   info@dnalogy.eu

     

Επικοινωνήστε μαζί μας