Γενετική Ταυτότητα

Περιγραφή

Η DNAlogy χρησιμοποιώντας τα πιο προηγμένα συστήματα ταυτοποίησης διεθνώς, σας προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας του προσωπικού σας γενετικού προφίλ. Το γενετικό προφίλ είναι μοναδικό για κάθε άνθρωπο, είναι δηλαδή η γενετική του ταυτότητα και αποτελεί εξαιρετικά σημαντική πληροφορία οποτεδήποτε παραστεί ανάγκη ταυτοποίησής του.

1. Εξακρίβωση βιολογικών δεσμών: σε περιπτώσεις προσωπικών αμφιβολιών, δικαστικής διαμάχης, κληρονομικών διεκδικήσεων.

2. Επιβεβαίωση των βιολογικών δεσμών για λήψη σωστού ιατρικού ιστορικού (κληρονομικά νοσήματα)

3. Επιβεβαίωση της γενετικής ταυτότητας τέκνων από εξωσωματική γονιμοποίηση

4. Εξαφάνιση ατόμων: γενετική ταυτοποίηση ευρημάτων (πχ κηλίδες αίματος, προσωπικά αντικείμενα) με το γενετικό προφίλ του αγνοούμενου

5. Αναγνώριση πτωμάτων: σε δυστυχήματα (αυτοκινητιστικά, αεροπορικά), μεγάλες φυσικές καταστροφές (πυρκαγιές, σεισμοί, πλημμύρες), τρομοκρατικές και πολεμικές επιθέσεις.

6. Δημιουργία αρχείου σύγκρισης για άτομα σε επαγγέλματα υψηλού κινδύνου (στρατιωτικοί, αστυνομικοί, πυροσβέστες, κτλ)

Τεχνολογία

Η γενετική ταυτότητα είναι ένας μοναδικός συνδυασμός που προκύπτει από τη μελέτη 17-41 γενετικών δεικτών (STRs). Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα εργαστήρια της DNAlogy για τη δημιουργία του γενετικού προφίλ είναι σύμφωνη με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές (FBI, Ευρωπαϊκό αρχείο) ενώ η ανάλυση, ερμηνεία και καταγραφή των αποτελεσμάτων γίνεται από έναν ειδικό πραγματογνώμονα του εργαστηρίου μας. Μετά την ολοκλήρωση των αναλύσεων εκδίδεται το πιστοποιητικό της γενετικής σας ταυτότητας μαζί με την έκθεση πραγματογνωμοσύνης, η οποία περιλαμβάνει το γενετικό σας προφίλ καθώς και τη συχνότητα εμφάνισής του στον πληθυσμό, με βάση τη φυλή προέλευσης.

Αν δεν χρειάζεστε το τεστ για δικαστική ή νομική χρήση, τότε μπορείτε να παραγγείλετε το τεστ online και να παραλάβετε  το σετ δειγματοληψίας DNAlogy-Ιdentity-kit®  για να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία από την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Το τεστ πραγματοποιείται μέσω σιελογόνου δειγματοληψίας που δεν είναι επίπονη και σας εγγυάται μεγάλη ευκολία στη λήψη, την αποστολή και την συντήρηση των δειγμάτων DNA.

Επιλογές αγοράς

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΓΕΝΕΤΙΚΟΥ ΠΡΟΦΙΛ

Δημιουργία Γενετικού Προφίλ

0,00

Η Επιστημονική μας Ομάδα στη διάθεσή σας 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα

   Λεωφ. Βουλιαγμένης 98 Γλυφάδα 166 74

   Τηλ.: 210 9650 370

   Fax: 210 9650 370

   Κινητό: 6987383417
          *για επείγουσες υποθέσεις

   info@dnalogy.eu

     

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η Επιστημονική μας Ομάδα στη διάθεσή σας 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα

   Λεωφ. Βουλιαγμένης 98 Γλυφάδα 166 74

   Τηλ.: 210 9650 370

   Fax: 210 9650 370

   Κινητό: 6987383417
          *για επείγουσες υποθέσεις

   info@dnalogy.eu

     

Επικοινωνήστε μαζί μας