Ύποπτα Αντικείμενα - Ανίχνευση βιολογικού υλικού

DNA ΤΕΣΤ ΑΠΙΣΤΙΑΣ

Η επιστημονική λύση στα θέματα  απιστίας

Το τεστ αυτό θα σας δώσει τις απαντήσεις που  ψάχνετε στα ερωτήματα σχετικά με  τον σύντροφό σας καθώς και για ύποπτα αντικείμενα  όπως λερωμένα εσώρουχα, σεντόνια ή προφυλακτικά.

Το DNA Τεστ Απιστίας επιτρέπει:

 1)  Την ανίχνευση βιολογικού υλικού με τις ειδικές λάμπες ανίχνευσης και τον προσδιορισμό της φύσης του, αν πρόκειται δηλαδή για σπέρμα, σάλιο, αίμα ή άλλο βιολογικό υλικό σε κάθε πιθανό λεκέ ή υπόβαθρο (εσώρουχα, σεντόνια, ρούχα, κτλ.)

 2) Τον προσδιορισμό του αριθμού των ατόμων από τα οποία προέρχεται το βιολογικό υλικό που ανιχνεύεται καθώς και το φύλο αυτών (αρσενικό ή θηλυκό).

3) Τη γενετική ταυτοποίηση των βιολογικών υλικών και τη σύγκρισή τους με το γενετικό προφίλ του ατόμου που ζήτησε το τεστ ή άλλων ατόμων, προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δότης /οι δότες του.

Ύποπτα Αντικείμενα – Πειστήρια Απιστίας

Η DNAlogy, χάρη στη υψηλή τεχνογνωσία και τεχνολογία της στις αναλύσεις βιολογικών υλικών και τις ταυτοποιήσεις DNA, σας προσφέρει τη δυνατότητα ανίχνευσης και ταυτοποίησης βιολογικού υλικού σε ύποπτα αντικείμενα.

Ύποπτα αντικείμενα που βρέθηκαν στο χώρο σας όπως: αποτσίγαρα,  ποτήρια, μπουκάλια, μαχαιροπήρουνα, τρίχες με την ρίζα τους, λερωμένα  σεντόνια, ρούχα, εσώρουχα, προφυλακτικά, τσίχλες, χαρτομάντιλα,  οδοντόβουρτσες, ξυραφάκια ή οποιοδήποτε άλλο αντικείμενο που θα μπορούσε να αποτελέσει πειστήριο απιστίας, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για  την ανίχνευση και ταυτοποίηση βιολογικού υλικού.

Κατανοώντας την ευαίσθητη φύση των παραπάνω περιπτώσεων, μεταχειριζόμαστε τις υποθέσεις που μας  εμπιστεύεστε με την απαραίτητη ευαισθησία, διακριτικότητα και εχεμύθεια.
Εάν ενδιαφέρεστε για το DNA Τεστ Απιστίας, επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε την υπόθεση σας, να σας ενημερώσουμε σχετικά με τον τρόπο συλλογής των δειγμάτων και να σας προσφέρουμε την καλύτερη επιστημονική υποστήριξη ανάλογα με τις ανάγκες σας.