Όροι Χρήσης - Πολιτική Απορρήτου

Η DNAlogy πραγματοποιεί την ανάλυση DNA των δειγμάτων που θα της αποσταλούν. Τα αποτελέσματα επιτρέπουν την εξακρίβωση των γενετικών αποτυπωμάτων των ατόμων από τα οποία προέρχονται πραγματικά τα δείγματα.

Τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης ανάλυσης προορίζονται για προσωπική χρήση και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως αποδεικτικά στοιχεία ενώπιων δικαστηρίων. Εφόσον επιθυμείτε την πραγματοποίηση επίσημης πραγματογνωμοσύνης, επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για επιπλέον πληροφόρηση.

Ο πελάτης επιβεβαιώνει ότι τα δείγματα που μας διέθεσε έχουν περιέλθει νόμιμα στην κατοχή του. Ο πελάτης επιτρέπει στην DNAlogy να χρησιμοποιήσει τα δείγματα για τους σκοπούς της ανάλυσης που παρήγγειλε και την αποδεσμεύει από κάθε ευθύνη, τυχόν απαιτήσεις και αξιώσεις αποζημίωσης τρίτων, εξαιτίας παράνομης απόκτησης και χρησιμοποίησης των δειγμάτων.

Η DNAlogy αναλαμβάνει έναντι του πελάτη την ευθύνη για όλες τις πιθανές βλάβες που προκλήθηκαν κατά την ανάθεση της εντολής εκ προθέσεως ή εξ αμελείας. Ωστόσο η αποζημίωση σε αυτές τις περιπτώσεις ανέρχεται μόλις στο ύψος της συμφωνηθείσας αμοιβής της DNAlogy.

Η DNAlogy διεξάγει την ανάλυση DNA και την ανάλυση των αποτελεσμάτων σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες τεχνικής. Η DNAlogy αναλαμβάνει την ευθύνη σε περίπτωση διαπίστωσης ελλείψεων στην διεξαγωγή της όλης διαδικασίας, με επανάληψη των αναλύσεων χωρίς καμία επιβάρυνση του πελάτη. Ο εντολέας έχει το δικαίωμα ακύρωσης του συμβολαίου μόνον εάν η επανάληψη του τεστ αποτύχει λόγο διαπίστωσης ελλείψεων στην διεξαγωγή της όλης διαδικασίας.

Για τις δειγματοληψίες αναφοράς: Ο πελάτης υποχρεούται, σε περίπτωση δειγματοληψίας μέσω του κιτ, να πραγματοποιήσει την δειγματοληψία ακολουθώντας πιστά της οδηγίες σιελογόνου δειγματοληψίας που εμπεριέχονται στο κιτ. Στην περίπτωση που οι αναλύσεις DNA δεν καταλήξουν σε κανένα αποτέλεσμα εξαιτίας ελλιπούς ποσότητας βιολογικού υλικού ή άλλης αιτίας, η διαδικασία μπορεί να επαναληφθεί με νέα δειγματοληψία και συνολική επιπλέον χρέωση σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο.

Για τα εναλλακτικά δείγματα : Στην περίπτωση που οι αναλύσεις DNA δεν καταλήξουν σε κανένα αποτέλεσμα εξαιτίας ελλιπούς ποσότητας βιολογικού υλικού ή ανεπάρκειας DNA, η ανάλυση μπορεί να επαναληφθεί με νέο εναλλακτικό δείγμα και συνολική επιπλέον χρέωση σύμφωνα με τον τιμοκατάλογο.

Σε περίπτωση ακύρωσης της εντολής πριν την έναρξη των αναλύσεων υπολογίζεται επιβάρυνση 200 ευρώ. Η ακύρωση της εντολής μετά την έναρξη της αξιολόγησης ανάλυσης των δειγμάτων δεν είναι πλέον δυνατή και καμία επιστροφή χρημάτων δεν είναι δυνατή.

Η DNAlogy διαβιβάζει τα αποτελέσματα της ανάλυσης (σύμφωνα με τον τρόπο επιλογής) αποκλειστικά στον πελάτη, ο οποίος της εμπιστεύτηκε τα δείγματα και στο συντομότερο δυνατό χρονικό όριο. Καμία δίωξη δεν μπορεί να ασκηθεί σε περίπτωση αργοπορίας παράδοσης των αποτελεσμάτων.

Οι εμπορικές και νομικές σχέσεις ανάμεσα στην DNAlogy και το πελάτη της υπόκεινται στη δικαιοδοσία των δικαστηρίων της Αθήνας και συμφωνείται η εφαρμογή του Ελληνικού δικαίου.

Για να αποκτήσετε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μπορείτε:

Να πραγματοποιήσετε γρήγορα και εύκολα την παραγγελία σας μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος. Μπορείτε να επιλέξετε τα προϊόντα της αρεσκείας σας, να τα τοποθετήσετε στο καλάθι αγορών σας και ακολουθώντας τα βήματα που υποδεικνύονται να ολοκληρώσετε άμεσα την αγορά σας.

Να επικοινωνήσετε με το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας στο τηλέφωνο 2109650370 από Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00-18:00 και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα είναι στη διάθεσή σας για να σας ενημερώσει για τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν και να καταγράψει την παραγγελία σας.

Να επισκεφτείτε το εργαστήριο μας όπου το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τις αναλύσεις που είναι πιο κατάλληλες για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας.

Για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρέχονται οι ακόλουθοι τρόποι πληρωμής:
● Με κατάθεση σε έναν από τους Τραπεζικούς Λογαριασμούς της εταιρίας μας:

Επωνυμία Δικαιούχου: Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Γενετικής και Ταυτοποίησης DNA
Ιδιωτικό Διαγνωστικό Εργαστήριο Μονοπρόσωπη Ανώνυμη Εταιρεία – DNAlogy S.A.

Τράπεζα Alpha Bank
Αριθμός Λογαριασμού 803002002023224
IBAN GR11 0140 8030 8030 0200 2023 224
BIC CRBAGRAA

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός Λογαριασμού 5021103890271
IBAN GR55 0172 0210 0050 2110 3890 271
BIC PIRBGRAA

Τράπεζα Eurobank
Αριθμός Λογαριασμού 00260245610201309659
IBAN GR87 0260 2450 0006 1020 1309 659
BIC ERBKGRAA

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράφετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμό σας.

Για τη ταχύτερη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας παρακαλώ όπως αποστείλετε μέσω Fax στο 2109650370 ή μέσω email info@dnalogy.eu το καταθετήριο της Τράπεζας.

● Με αντικαταβολή μετρητοίς με την παραλαβή του κιτ δειγματοληψίας στο χώρο σας. Η υπηρεσία παρέχεται με επιπλέον χρέωση αναλόγως την περιοχή. (Η επιλογή αντικαταβολής ισχύει μόνο για παραγγελίες Ελλάδας και Κύπρου)

● Με χρέωση της πιστωτικής ή της χρεωστικής σας κάρτας στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιώντας ένα πλήρως προστατευόμενο σύστημα συναλλαγών. Οι κάρτες οι οποίες γίνονται δεκτές είναι Visa και MasterCard. Για την ασφάλεια των πελατών μας το σύστημα συναλλαγών διαχειρίζεται απευθείας η Alpha Bank. Η DNAlogy δεν έχει καμία πρόσβαση στις πληροφορίες των τραπεζικών καρτών που χρησιμοποιήθηκαν για την συναλλαγή.

Όλες οι συναλλαγές γίνονται σε ευρώ.

Τα στοιχεία τιμολόγησης της DNAlogy είναι:

Επωνυμία: ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΓΕΝΕΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗΣ DNA
ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ – DNALOGY S.A.
Έδρα: Λ. Βουλιαγμένης 98, 16674, Γλυφάδα
Τηλέφωνο/Φαξ: 210-9650370
ΑΦΜ: 998366971
ΔΟΥ: ΦΑΕ Πειραιά
Αριθμός ΓΕΜΗ: 122452401000

Η DNAlogy χρησιμοποιεί είτε εταιρία ταχυμεταφοράς (courier), είτε υπηρεσία ταχυδρομείου για τις αποστολές των παραγγελιών, το κόστος των οποίων διαμορφώνεται κατά την παραγγελία και ανάλογα με τον τόπο παράδοσης και τον τρόπο αποστολής που θα επιλέξει ο πελάτης. Η αποστολή γίνεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παραγγελία.

Ο πελάτης αναλαμβάνει τα έξοδα και την ευθύνη επιστροφής των δειγμάτων στην εταιρεία μας εντός της κατάλληλης συσκευασίας που περιέχει το κιτ δειγματοληψίας.

Ο χρόνος παράδοσης του κιτ δειγματοληψίας εξαρτάται από τον τόπο και τρόπο αποστολής του.

Συνήθως, ο χρόνος παράδοσης για αποστολές με υπηρεσία ταχυμεταφοράς (courier) ορίζεται σε 1-2 ημέρες, ενώ με υπηρεσία ταχυδρομείου σε 3-5 ημέρες. Ο χρόνος παράδοσης παραγγελιών με υπηρεσία ταχυδρομείου εξαρτάται από τους χρόνους διακίνησης στο εσωτερικό της χώρας προορισμού, όπως αυτοί ορίζονται από την Ταχυδρομική Υπηρεσία της κάθε χώρας.

Η λειτουργία της επιλογής «Ο λογαριασμός μου» αφορά στη διαχείριση του καλάθι αγορών σας , στην ανασκόπηση προηγούμενων παραγγελιών σας καθώς και στην επεξεργασία του προφίλ και των στοιχείων σας. Πιο συγκεκριμένα:

ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ (My Basket)

Δυναμικό ‘καλάθι’ αγορών όπου θα μπορείτε να βλέπετε αναλυτικά στοιχεία για όλα τα προϊόντα που έχετε επιλέξει μέχρι στιγμής. Τα στοιχεία μπορεί να είναι: Αριθμός προϊόντων, ονομασία, κόστος ανά προϊόν, ποσότητα ανά προϊόν, κωδικός προϊόντος και συνολικό κόστος παραγγελίας.

ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ (Previous orders)

Συγκεντρωτική λίστα προηγούμενων παραγγελιών με συνολικό κόστος και αριθμό παραγγελίας. Σε περίπτωση που το επιθυμείτε θα μπορείτε κάνοντας απλά κλικ σε μία από αυτές να δείτε την αναλυτική παρουσίαση με στοιχεία αντίστοιχα του καλαθιού αγορών, όπως αυτό είχε διαμορφωθεί σε εκείνη τη παραγγελία και θα έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε άμεσα και γρήγορα προϊόντα από αυτά που είχατε παραγγείλει στο παρελθόν, χωρίς να χρειάζεται να τα ψάξετε πάλι μέσα στις αντίστοιχες κατηγορίες προϊόντων ή σειρές.

Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΜΟΥ (My account)

Περιοχή όπου μπορείτε να μεταβάλετε ο ίδιος τα προσωπικά σας στοιχεία όπως: τηλέφωνο, email επικοινωνίας, διεύθυνση χρέωσης, διεύθυνση αποστολής, στοιχεία τιμολογίου και λοιπά

Για οποιαδήποτε επιπλέον πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας από Δευτέρα – Παρασκευή 9:00-18:00 στο τηλέφωνο: 2109650370

Επιπλέον μπορείτε να επισκεφτείτε τα εργαστήρια μας: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 98, 16674 Γλυφάδα, Αθήνα ή να αποστείλετε email στο info@dnalogy.eu.

Για την εταιρία μας η άποψη και οι υποδείξεις σας για το ηλεκτρονικό μας κατάστημα είναι πολύτιμα για την εξέλιξη και τη βελτίωσή μας. Στα πλαίσια αυτά η εταιρία μας έχει δημιουργήσει ειδικό τμήμα Διαχείρισης Παραπόνων το οποίο:

  • Διαχειρίζεται το σύνολο των υποδείξεων των πελατών μας
  • Επεξεργάζεται ξεχωριστά την κάθε περίπτωση και στοχεύει στην ομαλή διευθέτησή της
  • Επικοινωνεί με τους πελάτες.

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή με το τμήμα Διαχείρισης περιεχομένου παρακαλώ επικοινωνήστε τηλεφωνικά καθημερινά από τις 9:00-18.00 στο τηλέφωνο: 2109650370 ή διαφορετικά παρακαλώ συμπληρώστε την πιο κάτω ηλεκτρονική φόρμα κάνοντας κλικ εδώ.

Η εταιρία μας αποτελεί μοναδικό και αποκλειστικό δικαιούχο όλων των πνευματικών δικαιωμάτων του περιεχομένου και της διάρθρωσης της Ιστοσελίδας εκτός των δημιουργικών ιδεών, των γραφικών αναπαραστάσεων των προτάσεων ανάπτυξης και του προγραμματιστικού κώδικα.

• Περιεχόμενο

Η Εταιρία μας διατηρεί το δικαίωμα ανανέωσης των προϊόντων του ηλεκτρονικού μας καταστήματος χωρίς προειδοποίηση

• Δηλώσεις Πελάτη

Ο Πελάτης εγγυάται για την εγκυρότητα των πληροφοριών που παραθέτει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Οι επισκέπτες της Ιστοσελίδας δεσμεύονται ότι δεν θα βλάψουν τρίτους με κακόβουλη χρήση της Ιστοσελίδας και πως δεν θα παραβιάσουν τα προσωπικά τους δεδομένα.

Η επίσκεψη στην Ιστοσελίδα προϋποθέτει την ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων.

Η DNAlogy θέτει ως προτεραιότητα της την προστασία των προσωπικών δεδομένων του Πελάτη/ Χρήστη.  Ως υπεύθυνος επεξεργασίας συλλέγει, αποθηκεύει, χρησιμοποιεί και εν γένει επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα των Πελατών/ Χρηστών που υποβάλλονται κατά την επίσκεψη τους, εγγραφή ή χρήση του δικτυακού τόπου https://www.dnalogy.eu.

Η DNAlogy συλλέγει τα προσωπικά δεδομένα των Χρηστών/ Πελατών αποκλειστικά για την εκτέλεση και απόδειξη των παραγγελιών τους, την απάντηση των ερωτημάτων τους, την παροχή υπηρεσιών λογαριασμού χρήστη, την πραγματοποίηση επικοινωνίας και την εξαγωγή στατιστικών στοιχείων.

Η επεξεργασία των ανωτέρω δεδομένων των Πελατών/ Χρηστών από την DNAlogy είναι σύννομη καθώς πληρούται για κάθε ένα από τους ανωτέρω σκοπούς κάποια/-ες από τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  • Ο Πελάτης/ Χρήστης έχει δώσει τη συγκατάθεση του,
  • Είναι αναγκαία για την σύναψη και εκτέλεση σύμβασης,
  • Υπαγορεύεται στην DNAlogy για την εκπλήρωση υποχρεώσεων που πηγάζουν από το νόμο, 
  • Είναι αναγκαία για λόγους εννόμων συμφερόντων της DNAlogy.

Πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα έχει το απολύτως αναγκαίο προσωπικό της DNAlogy, το οποίο έχει δεσμευτεί με τήρηση εμπιστευτικότητας.

Η DNAlogy δεν διαβιβάζει τα προσωπικά δεδομένα του Πελάτη/ Χρήστη εκτός Ε.Ε. ούτε σε τρίτους. Κατ’ εξαίρεση δίδονται στοιχεία διεύθυνσης και επικοινωνίας του, σε εταιρεία ταχυμεταφορών για να καταστεί δυνατή η αποστολή των παραγγελιών του ή/ και των αποτελεσμάτων των αναλύσεων που τον αφορούν, σε περίπτωση επιθυμίας του Πελάτη.

H DNAlogy τηρεί  τα προσωπικά δεδομένα του Πελάτη/ Χρήστη μόνο για όσο χρονικό διάστημα είναι αναγκαίο για την εκπλήρωση του σκοπού για τον οποίο συλλέχθηκαν εκτός αν απαιτείται παράταση του χρόνου αυτού λόγο νομικών αξιώσεων ή εννόμων υποχρεώσεων της DNAlogy .

Ο Πελάτης/ Χρήστης έχει δικαίωμα Πρόσβασης, Διόρθωσης, Διαγραφής/ Δικαίωμα στη λήθη, Φορητότητας, Περιορισμού της επεξεργασίας, Εναντίωσης και Ανάκλησης της συγκατάθεσης τους στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων τους, το οποίο μπορεί να ασκεί με αίτηση στην έδρα της DNAlogy (Λεωφόρος Βουλιαγμένης 98, Γλυφάδα) ή την διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου info@dnalogy.eu υπόψη Υπευθύνου Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (DPO). Σε περίπτωση που δεν λάβει απάντηση εντός της προβλεπόμενης προθεσμίας (ενός μηνός με -υπό προϋποθέσεις– παράταση δύο μηνών) ή απάντηση που λάβει δεν είναι ικανοποιητική ή το ζήτημα του δεν επιλυθεί, μπορεί να απευθυνθεί στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων (www.dpa.gr). Για οποιαδήποτε απορία του  σχετικά με την επεξεργασία των προσωπικών του δεδομένων και την άσκηση των δικαιωμάτων του, ο Πελάτης/ Χρήστης μπορεί να επικοινωνεί με τον DPO της DNAlogy στα τηλέφωνα 2103210960, 2109650370, emailfouskidou.a@dsa.gr, info@dnalogy.eu, διεύθυνση Σανταρόζα 1, Aθήνα, ΤΚ 10564.