Τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών – φαρμακευτικών ουσιών & αλκοόλ στα ούρα

Οι τοξικολογικές αναλύσεις στα ούρα πραγματοποιούνται για να εξακριβωθεί αν κάποιος έχει κάνει πρόσφατη χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Η DNAlogy παρέχει μια πλήρη γκάμα αναλύσεων για την ανίχνευση των πιο σύγχρονων ναρκωτικών και φαρμακευτικών ουσιών, καθώς και του αλκοόλ στα ούρα.

Κάθε δείγμα ούρων που υποβάλλεται σε εξέταση για την ανίχνευση ουσιών στα εργαστήρια της DNAlogy, ελέγχεται για την επάρκεια της ποιότητάς του και την ύπαρξη πιθανών αλλοιώσεων που έχει υποστεί προκειμένου να οδηγήσει σε ψευδή αποτελέσματα. Οι παράμετροι που ελέγχονται είναι: κρεατινίνη, pH, νιτρώδη, γλουταραλδεϋδη, PCC/οξειδωτικά, ειδικό βάρος.

Συλλογή δείγματος: Το δείγμα ούρων συλλέγεται σε ένα καθαρό και στεγνό δοχείο οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Τα δείγματα ούρων μπορούν να αποθηκευτούν στους 2-8 ° C για έως και 48 ώρες πριν από τη δοκιμή. Για παρατεταμένη αποθήκευση, τα δείγματα μπορεί να καταψυχθούν στους -20 ° C.

Για την μεταφορά του δείγματος αποστέλλεται το ειδικό σετ μεταφοράς DNAlogyUrine Drug Test Kit®

Δείτε τα τεστ ανίχνευσης ναρκωτικών – φαρμακευτικών ουσιών & αλκοόλ στα ούρα

DNAlogy-MultiUrine Test

Το MultiUrine Test της DNAlogy είναι μια νέα και εξελιγμένη μέθοδος για τον ταυτόχρονο έλεγχο 29 ναρκωτικών, φαρμακευτικών ουσιών και αλκοόλ στα ούρα. Πρόκειται για μια τεχνολογία μεγάλης ευαισθησίας που ανιχνεύει ποσοτικά κάθε ουσία καθώς και τους μεταβολίτες της, ενώ για την εξέταση απαιτείται πολύ μικρή ποσότητα ούρων (μόλις 400μl).

Ουσίες που ανιχνεύονται:

 • null
  Ναρκωτικές ουσίες: Κάνναβη (THC), κοκαΐνη (COC), αμφεταμίνη (AMP), 3,4-μεθυλαινοδιοξυμεθαμφεταμίνη (MDMA, έκσταση), μεθαμφεταμίνη (MET).
 • null
  Οπιούχα: 6-MAM (μεταβολίτης της ηρωίνης), οπιούχα (MOR/ΟΡΙμορφίνη, κωδείνη), οξυκωδόνη (OXYC – ημισυνθετικό οπιοειδές).
 • null
  Οπιοειδή:Βουπρενορφίνη (BUP – υποκατάστατο της ηρωίνης), μεθαδόνη (MDONE – χρησιμοποιείται και για την θεραπεία εξάρτησης από την ηρωίνη), φαιντανύλη (FENT), προποξυφαίνη (PPX – παρόμοια χημική δομή με την μεθαδόνη), τραμαδόλη (TRM  – ισοδύναμο με την κωδεΐνη), δεξτρομεθορφάνη (DMP – συνθετικό ανάλογο της κωδεΐνης, κυρίως αντιβηχικό).
 • null
  Φαρμακευτικές ουσίες:Κεταμίνη (KET – ισχυρό αναισθητικό), φαινκυκλιδίνη (PCP – συνθετικό παραισθησιογόνο – αρχικά παρασκευάστηκε ως αναισθητικό), τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά (TCA), αλοπεριδόλη (HAL – αντιψυχωτικό), πρεγκαμπαλίνη (PGB – αντιεπιληπτικό).
 • null
  Ηρεμιστικές ουσίες: Βενζοδιαζεπίνες (BZD – οξαζεπάμη, κλοναζεπάμη, αλπραζολάμη, κ.α.), βαρβιτουρικά (BAR), ζολπιδέμη (ZOL), μεθακουαλόνη (MTQ – αντισπασμωδική, αναισθητική και αντιισταμινική δράση), μεπροβαμάτη (MPB – μυοχαλαρωτικό).
 • null
  Αλκοόλ: Ο μεταβολίτης Εthyl Glucuronide (EtG).
 • null
  Παυσίπονα: Ακεταμινοφαίνη/Παρακεταμόλη (ACE), σαλικυλικό (SAL – ενεργό συστατικό της ασπιρίνης).

DNAlogy-12 Drug Urine Test

Το τεστ προορίζεται για την ανίχνευση χρήσης των 12 πιο κοινών ναρκωτικών ουσιών σε δείγμα ανθρώπινων ούρων.

Ουσίες που ανιχνεύονται:

 • null
  Φαρμακευτικές ουσίες -Παραισθησιογόνα: Kεταμίνη (KET), LSD, οξέα (LSD)
 • null
  Ναρκωτικές ουσίες: Κάνναβη, μαριχουάνα (THC), κοκαΐνη, κράκ (COC), αμφεταμίνες (AMP), έκσταση (MDMA), μεθαμφεταμίνες (MET).
 • null
  Νέων ψυχοτρόπων ουσιών:Συνθετικά κανναβινοειδή (K2/spice, K3/ΑΒ-Pinaca), μεθκαθινόνες (MCAT).
 • null
  Οπιούχα και οπιοειδή: Μορφίνη, ηρωίνη (MOR), φαιντανύλη (FYL).

DNAlogy-10 Drug Urine Test

Το τεστ προορίζεται για την ανίχνευση χρήσης των 10 πιο κοινών ναρκωτικών ουσιών σε δείγμα ανθρώπινων ούρων.

Ουσίες που ανιχνεύονται:

 • null
  Ναρκωτικές ουσίες: Κάνναβη, μαριχουάνα (THC), κοκαΐνη, κράκ (COC), αμφεταμίνες (AMP), έκσταση (MDMA).
 • null
  Οπιούχα και οπιοειδή: Μορφίνη, ηρωίνη (MOR), μεταβολίτης της μεθαδόνης (EDDP), βουπρενορφίνη (BUP).
 • null
  Ηρεμιστικές ουσίες: Βαρβιτουρικά (BAR), βενζοδιαζεπίνες (BZD)
 • null
  Αντικαταθλιπτικά:Τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά (TCA).

DNAlogy-Sedatives Urine Test

Το τεστ προορίζεται για την ανίχνευση χρήσης ηρεμιστικών/κατασταλτικών ουσιών και υπνωτικών χαπιών σε δείγμα ανθρώπινων ούρων. Το τεστ περιλαμβάνει την ανίχνευση βαρβιτουρικών (BAR), βενδοδιαζεπινών (BZD), τρικυκλικών αντικαταθλιπτικών (TCA) και ζολπιδέμης (ZOL).

DNAlogy Alcohol Urine Test

Το τεστ προορίζεται για τον έλεγχο χρήσης/κατάχρησης αλκοόλ σε δείγμα ανθρώπινων ούρων, μέσω της ανίχνευσης του μορίου ethyl glucuronide (EtG). Το μόριο αυτό αποτελεί τον βασικό βιοδείκτη κατανάλωσης αλκοόλ καθώς αποτελεί έναν από τους κύριους μεταβολίτες της αιθανόλης που περιέχεται στα αλκοολούχα ποτά και μπορεί να ανιχνευθεί 2-3 ημέρες μετά την τελευταία λήψη αλκοόλ. Το τεστ είναι ιδιαίτερα χρήσιμο σε περιπτώσεις ολικής απαγόρευσης κατανάλωσης αλκοόλ (απεξάρτηση) ή σε επαγγελματικά περιβάλλοντα που απαιτούν πλήρη αποχή για λόγους ασφαλείας (π.χ. μέσα μεταφοράς).

DNAlogy-Cannabis Urine Test

Το τεστ προορίζεται για την ημιποσοτική ανίχνευση THC (μαριχουάνα, κάνναβη) σε δείγμα ανθρώπινων ούρων και έχει τη δυνατότητα ανίχνευσης οποιουδήποτε κανναβινοειδούς (μαριχουάνα, χασίς, έλαιο κάνναβης) το οποίο μπορεί να έχει προσληφθεί από τσιγάρα μαριχουάνας, εισπνοή, έγχυση ή μαγειρικά παρασκευάσματα (π.χ. κέικ), από 2 έως 30 ημέρες μετά την κατανάλωση. Εκτός από την ποιοτική ανίχνευση, πραγματοποιείται παράλληλα εκτίμηση της συγκέντρωσης του μορίου (χαμηλή, μέτρια, υψηλή) γεγονός που επιτρέπει τη μελέτη της μεταβολής των επιπέδων συν τω χρόνω, πληροφορία εξαιρετικά σημαντική σε περιπτώσεις ατόμων στο στάδιο της αποτοξίνωσης. Διενεργώντας τακτικούς ελέγχους, μπορεί να διαπιστωθεί αν ένα άτομο σταμάτησε την κατανάλωση (σταθερή μείωση των επιπέδων THC) ή αν ξανάρχισε το κάπνισμα (απότομη αύξηση επιπέδων THC).

DNAlogy Smoking Urine Test

Το τεστ προορίζεται για την ημιποσοτική ανίχνευση χρήσης νικοτίνης που βρίσκεται ειδικά στα τσιγάρα και σε άλλα προϊόντα καπνού, σε δείγμα ανθρώπινων ούρων. Πιο συγκεκριμένα το τεστ ανιχνεύει το μόριο της κοτινίνης, το οποίο αποτελεί το κύριο παράγωγο της νικοτίνης μετά την κατανάλωση, από 48-72 ώρες μετά την κατανάλωση. Εκτός από την ποιοτική ανίχνευση του μορίου της κοτινίνης, πραγματοποιείται παράλληλα εκτίμηση της συγκέντρωσης του μορίου (χαμηλή, μέτρια, υψηλή) γεγονός που επιτρέπει τον προσδιορισμό της χρήσης, 1ο  επίπεδο : λιγότερο από 3 τσιγάρα τις τελευταίες 48 ώρες, 2ο επίπεδο : 3 – 10 τσιγάρα την ημέρα, 3ο επίπεδο: πάνω από 10 τσιγάρα την ημέρα.

Επιλογές αγοράς

Τοξικολογικές Αναλύσεις σε ΟΥΡΑ

Τοξικολογικές Αναλύσεις σε ΟΥΡΑ

0,00

Με την παραγγελία του πακέτου ανάλυσης που θα επιλέξετε σας αποστέλλεται το ειδικό σετ δειγματοληψίας ούρων, DNAlogy-Urine Drug Test Kit ® για να πραγματοποιήσετε τη διαδικασία από την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Η Επιστημονική μας Ομάδα στη διάθεσή σας 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα

   Λεωφ. Βουλιαγμένης 98 Γλυφάδα 166 74

   Τηλ.: 210 9650 370

   Fax: 210 9650 370

   Κινητό: 6987383417
          *για επείγουσες υποθέσεις

   info@dnalogy.eu

     

Επικοινωνήστε μαζί μας

Η Επιστημονική μας Ομάδα στη διάθεσή σας 24 ώρες, 7 μέρες την εβδομάδα

   Λεωφ. Βουλιαγμένης 98 Γλυφάδα 166 74

   Τηλ.: 210 9650 370

   Fax: 210 9650 370

   Κινητό: 6987383417
          *για επείγουσες υποθέσεις

   info@dnalogy.eu

     

Επικοινωνήστε μαζί μας