Τελευταία Νέα

Οικονομικά Πακέτα Τεστ Covid-19

Το διαγνωστικό τμήμα COVID-19 και εποχικών λοιμώξεων της DNAlogy είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, προσφέροντας υψηλή προστασία καιασφάλεια. Πραγματοποιήστε εξετάσεις ανίχνευσης COVID-19 και εποχικών ιώνγρίπης σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές. Η δειγματοληψία πραγματοποιείται σταεργαστήρια της DNAlogy, ή στο χώρο σας, κατόπιν συνεννόησης. Ξεχωρίζουμε για την άμεση διαθεσιμότητα και την ταχύτατη ηλεκτρονική αποστολή αποτελεσμάτων.

  • Προνομιακές τιμές
  • Ταχύτατα αποτελέσματα
  • Ανίχνευση όλων των μεταλλάξεων

 

Rapid Test Covid-19

Κατά τη δειγματοληψία στους επιτόπου ελέγχους το αποτέλεσμα δίδεται εντός ολίγωνλεπτών. Ρωτήστε μας για τα οικονομικά πακέτα σε ομαδικές δειγματοληψίες και την οικονομική προσφορά μηνιαίων δειγματοληψιών ανά άτομο.

Μοριακός έλεγχος PCR Covid-19

Τα αντιδραστήρια της DNAlogy μπορούν να ανιχνεύσουν μόλις 5 σωματίδια ιού, ενώ παράλληλα είναι ικανά να ανιχνεύσουν όλες τιςμεταλλάξεις του SARS-CoV-2, που έχουν εμφανίσει μεγάλη διασπορά στον πληθυσμό: Alpha/UK, Beta/South African, Brazilian, Gamma/Brazilian, Delta/Indian, Delta Plus.

Rapid Test Covid-19 & Γρίπης Α+Β

Ταυτόχρονη ανίχνευση αντιγόνου του ιού SARS-CoV-2 και των ιών εποχικής γρίπης A (H1N1, H3N2) και γρίπης B σε μια εξέταση, με μία μόνο ρινοφαρυγγική δειγματοληψία.

Μοριακός έλεγχος PCR Covid-19 & Γρίπης Α+Β

Η μέθοδος της ταυτόχρονης μοριακής ανίχνευσης SARS-CoV-2 και εποχικής γρίπης A & B έχει 100% ειδικότητα και ευαισθησία για την εξακρίβωση ενεργής λοίμωξης. Τα αντιδραστήρια στοχεύουν ταυτόχρονα ειδικές περιοχές στο γενετικό υλικό του ιού SARS-CoV-2 και των ιών της γρίπης A & B στην ίδια αντίδραση.

Οικονομικά Προ-πληρωμένα Πακέτα Rapid Test COVID-19

34€/4 Test

64€/8 Test

84€/12 Test

τεστ covid19 τιμές πακέτατεστ covid-19 τιμές