ΕUROPEAN CENTER FOR GENETICS & DNA IDENTIFICATION

DNA ΤΕΣΤ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ
Ξεκάθαρη Απάντηση στην Πιθανότητα Μητρότητας

Menu

Περιγραφή
Το DNA τεστ μητρότητας καθορίζει κατά πόσο μία γυναίκα είναι η βιολογική μητέρα ενός παιδιού. Αυτή η πληροφορία μπορεί να παραστεί χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις:

1) Για τον προσδιορισμό της βιολογικής μητέρας ενός απηγμένου ή εγκαταλελειμμένου παιδιού.

2) Για τον προσδιορισμό της βιολογικής μητέρας ενός υιοθετημένου παιδιού.

3) Για την επιβεβαίωση της μητρότητας σε παιδιά που έχουν συλληφθεί με εξωσωματική γονιμοποίηση (εξακρίβωση ότι το σωστό έμβρυο εμφυτεύτηκε στη σωστή μητέρα).

4) Για την επιβεβαίωση της μητρότητας σε υποψίες αλλαγής ενός νεογνού στο μαιευτήριο.

Τεχνολογία
Το DNA τεστ μητρότητας της DNAlogy προσφέρει μια ξεκάθαρη απάντηση στην πιθανότητα μητρότητος.

Τα εργαστήρια της DNAlogy στελεχώνονται από Εξειδικευμένους Επιστήμονες (κατόχους διδακτορικού διπλώματος) και Πραγματογνώμονες στον τομέα της ανάλυσης και ταυτοποίησης DNA. Η τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την ανάλυση του DNA ακολουθεί τα διεθνή πρότυπα προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιηθεί ανά πάσα στιγμή σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου.  

Χρησιμοποιώντας για τις αναλύσεις μας τουλάχιστον 17 γενετικούς δείκτες (παραπάνω δείκτες αναλύονται για τις περιπτώσεις που κρίνεται αναγκαίο) η στατιστική εγκυρότητα του αποτελέσματος είναι τουλάχιστον 99,999% σε περίπτωση που το γενετικό προφίλ του παιδιού και της μητέρας ταυτίζονται και 100% στην περίπτωση μη ταυτοποίησης.

Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η DNAlogy για τη δημιουργία του γενετικού προφίλ του κάθε εξεταζόμενου και εν συνεχεία τον έλεγχο της μητρότητας, είναι σύμφωνη με τις υψηλότερες διεθνείς προδιαγραφές, ενώ η κάθε ανάλυση, η ερμηνεία και η συγγραφή της έκθεσης των αποτελεσμάτων, γίνεται προσωπικά από έναν ειδικό πραγματογνώμονα του εργαστηρίου μας.

Επιπρόσθετα, σε κάθε ανάλυση λαμβάνονται υπόψη σημαντικές παράμετροι όπως:

α) η φυλή των υπό εξέταση ατόμων (λευκή, ασιατική, μαύρη) για τον υπολογισμό της συχνότητας εμφάνισης ενός γενετικού προφίλ στο γενικό πληθυσμό.
β) η εμφάνιση μεταλλάξεων οι οποίες αν δεν ερμηνευθούν σωστά μπορούν αν αλλοιώσουν το αποτέλεσμα. Στη DNAlogy, κάθε μετάλλαξη που ανιχνεύεται επιβεβαιώνεται με διαφορετική μεθοδολογία και αξιολογείται διαφορετικά, ανάλογα με τη συχνότητα εμφάνισής της στο γενικό πληθυσμό.
γ) για τους υπολογισμούς των συχνοτήτων εμφάνισης των γενετικών προφίλ και των μεταλλάξεων στο γενικό πληθυσμό χρησιμοποιούνται διεθνώς αναγνωρισμένες πληθυσμιακές βάσεις δεδομένων.

Συμμετέχοντες στο DNA Τεστ Μητρότητας
Για την πραγματοποίηση του DNA τεστ μητρότητας της DNAlogy εξετάζονται οι δυο πλευρές (υποτιθέμενη μητέρα και παιδί).

Η συμμετοχή του πατέρα δεν είναι υποχρεωτική, αν και επιθυμητή, με τα αποτελέσματα να είναι εξίσου αποδεικτικά.

DNA Τεστ ΠατροτηταςΣυμμετεχοντες στο DNA τεστ

Δειγματοληψία
Για την πραγματοποίηση του τεστ μητρότητας η DNAlogy σας αποστέλλει εντελώς δωρεάν το κιτ δειγματοληψίας DNAlogy-Mitrotis-kit®.

Το τεστ πραγματοποιείται μέσω σιελογόνου δειγματοληψίας που δεν είναι επίπονη και σας εγγυάται μεγάλη ευκολία στη λήψη, την αποστολή και την συντήρηση των δειγμάτων DNA.
Παράλληλα, για την μεγαλύτερη ευκολία και εξυπηρέτηση των πελατών μας παρέχουμε την δυνατότητα δειγματοληψίας και απομόνωσης DNA από διάφορα βιολογικά υλικά (κηλίδες αίματος, σπέρμα, τρίχες μαλλιών μαζί με τη ρίζα τους, ρινικές εκκρίσεις), και πολλά υπόβαθρα (πιπίλες, οδοντόβουρτσες, αποτσίγαρα, τσίχλες, χαρτομάντιλα, λευκοπλάστες, ρούχα, επιδέσμους, κτλ.)

Επικοινωνήστε με το εργαστήριο μας για τις απαραίτητες οδηγίες λήψης και αποστολής.

DNA Τεστ Μητρότητας με Δικαστική Ισχύ
Η DNAlogy σας εκπροσωπεί στα ελληνικά και ευρωπαϊκά δικαστήρια

Εάν έχετε ανάγκη να χρησιμοποιήσετε το DNA τεστ μητρότητας για δικαστικούς αγώνες, η DNAlogy σας παρέχει υπηρεσίες που εξασφαλίζουν την εγκυρότητα των αναλύσεων, καθώς επίσης και την εκπροσώπηση στο Δικαστήριο (Ελλάδα και Ευρώπη), χάρη στη διεθνή επιστημονική ομάδα των πραγματογνωμόνων της.

Για να μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα αποτελέσματα στο Δικαστήριο, όλα τα εμπλεκόμενα μέρη θα πρέπει να έχουν δώσει την προκαταρκτική συγκατάθεσή τους και η δειγματοληψία να πραγματοποιηθεί από έναν ορκωτό ανεξάρτητο μάρτυρα, όπως ιατρό, συμβολαιογράφο, δικηγόρο ή και το συνηθέστερο από ειδικό πραγματογνώμονα, ανάλογα με το νομοθετικό πλαίσιο του κάθε κράτους.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες εδώ ή αλλίως επικοινωνήστε μαζι μας.

Αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα των αναλύσεων αποστέλλονται μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή τους από το εργαστήριο μας.

Παραλαμβάνετε πλήρως τεκμηριωμένη έκθεση πραγματογνωμοσύνης, η οποία περιέχει τα εργαστηριακά αποτελέσματα και αναλυτικά συμπεράσματα επικυρωμένα από τους πραγματογνώμονες του εργαστηρίου μας.

Η DNAlogy σας παρέχει επίσης τη δυνατότητα επιτάχυνσης της διαδικασίας στις 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Τα αποτελέσματα διαβιβάζονται στο άτομο που έκανε την αίτηση και σύμφωνα με τον τρόπο επιλογής του: ταχυδρομικώς, μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης, αυτοπροσώπως (στο εργαστήριο μας στην Αθήνα).

Οδηγίες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΕΛΟΓΟΝΟ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ DNAlogy-kit®
39352129

Για την διεξαγωγή της δειγματοληψίας σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν τα DNAlogy-kit που περιέχουν τους αποστειρωμένους βαμβακοφόρους στυλεούς, οδηγίες για την τη δειγματοληψία και έντυπα για την συμπλήρωση των στοιχείων των συμμετεχόντων.
Στόχος της δειγματοληψίας είναι να συλλέξουμε όσο το δυνατό περισσότερα κύτταρα από το εσωτερικό του μάγουλου και να τα εναποθέσουμε πάνω στην αποστειρωμένη μπατονέτα (in sterilized cotton swab), η οποία θα προστατέψει το DNA μέχρι την μεταφορά στο εργαστήριο μας.
Προσοχή: Αποφύγετε κάθε επαφή με την κεφαλή της μπατονέτας.
Να μη γευματίσετε, πιείτε ή καπνίσετε για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν τη δειγματοληψία.
Συλλέξετε δύο ξεχωριστά δείγματα για κάθε άτομο.

Βήμα 1
Σημειώστε στο σωλήνα συλλογής της μπατονέτας τον κωδικό «Δείγμα 1» και την ημερομηνία δειγματοληψίας.

Βήμα 2
Ανοίξτε προσεκτικά τον πρώτο σωλήνα συλλογής κρατώντας τον από το πλαστικό κόκκινο χερούλι και αφαιρέστε προσεκτικά την αποστειρωμένη μπατονέτα συλλογής στοματικού επιχρίσματος.

Βήμα 3
Δειγματοληψία : Κρατώντας το πλαστικό κόκκινο χερούλι τοποθετήστε την κεφαλή της μπατονέτας στο εσωτερικό της παρειάς (μάγουλο) και τρίψτε την προς κάθε κατεύθυνση αρκετές φορές (20 δευτερόλεπτα σε κάθε μάγουλο). Επαναλάβετε τα βήματα 1-3 με τον δεύτερο σωλήνα συλλογής με τον κωδικό «Δείγμα 1».

Βήμα 4
Αφήστε τις μπατονέτες να στεγνώσουν για τουλάχιστον 3 ώρες (όχι λιγότερο) σε θερμοκρασία δωματίου, και σε προστατευμένο περιβάλλον, μακριά από οποιαδήποτε πηγή μόλυνσης. Όταν οι μπατονέτες στεγνώσουν τοποθετήστε τες ξανά στους σωλήνες συλλογής.

Βήμα 5
Τοποθετήστε τους δύο σωλήνες συλλογής που περιέχουν το βιολογικό υλικό προς ανάλυση στον ειδικό φάκελο απάντησης και στείλτε τον πίσω στη DNAlogy μαζί με το συμπληρωμένο έντυπο στοιχείων (έντυπο εντολής διενέργειας ανάλυσης DNA).

1) On line στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιώντας ένα πλήρως προστατευόμενο σύστημα συναλλαγών. Για την ασφάλεια των πελατών μας το σύστημα συναλλαγών διαχειρίζεται απευθείας η Alpha Bank. Η DNAlogy δεν έχει καμία πρόσβαση στις πληροφορίες των τραπεζικών καρτών που χρησιμοποιήθηκαν για την συναλλαγή.
2) Τηλέφωνο
Τηλεφωνήστε μας στο (+30) 2109650370
3) ΦΑΞ
Συμπληρώστε το έντυπο εντολής του τεστ και αποστείλετε το στο (+30) 2109650370
4) Τραπεζική μεταφορά χρημάτων
Συμπληρώστε το έντυπο εντολής του τεστ και καταθέσετε το ανάλογο ποσό στον ακόλουθο λογαριασμό:

DNAlogy SA
Alpha Bank, IBAN: GR11 0140 8030 8030 0200 2023 224, BIC: CRBAGRAA

Το κιτ δειγματοληψίας DNAlogy-Mitrotis-kit® σας αποστέλλεται με απόλυτη διακριτικότητα, σε ουδέτερη συσκευασία και χωρίς την αναγραφή αποστολέα.

Product Relation: 
94

Η DNAlogy σας προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα DNA τεστ μητρότητας  γρήγορο, σίγουρο, με ευκολία στη λήψη, με απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια, χάρη στην χρήση του σιελογόνου δειγματοληψίας DNAlogy-Patrotis-kit®.

DNA ΤΕΣΤ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ Μητέρα-παιδί (2 Συμμετέχοντες)μητέρα-πατέρας-παιδί (3 Συμμετέχοντες) 339€
399€
Πρόσθετος Συμμετέχοντας Παιδί ή Υποτιθέμενη Μητέρα
+130€ ανά άτομο
Τεστ Μητρότητας με Δικαστική Ισχύ Η δειγματοληψία γίνεται στο εργαστήριο μας, με παράλληλη ταυτοποίηση των συμμετεχόντων. Οι αναλύσεις πραγματοποιούνται παράλληλα και ανεξάρτητα 2 φορές. Αναλυτικότερη έκθεση παρουσίασης των αποτελεσμάτων, υπογεγραμμένη από επίσημο πραγματογνώμονα.
+350€
Εναλλακτικά Βιολογικά δείγματα και αντικείμενα Τρίχες μαλλιών με την ρίζα τους, αποτσίγαρα, τσίχλες,οδοντόβουρτσες, χαρτομάντιλα, κτλ.
+140€ ανά άτομο
Ταχεία υπηρεσία Αποτελέσματα μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες μετά την παραλαβή των δειγμάτων και της πληρωμής – ο χρόνος ταχυδρομικής αποστολής δεν υπολογίζεται.
+100€
Εκτύπωση της Γενετικής Ταυτότητας σε μορφή ID Card Εκτυπώστε το γενετικό σας προφίλ σε μορφή και ποιότητα πιστωτικής κάρτας (PVC κάρτα), διαλέγοντας το μοντέλο, προσθέτοντας την φωτογραφία και το σλόγκαν που επιθυμείτε
+25€ ανά άτομο

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και την αποστολή του DNAlogy-Patrotis-kit®.

Τρίχες μαλλιών με την ρίζα τους, αποτσίγαρα, τσίχλες,οδοντόβουρτσες, χαρτομάντιλα, κτλ.

Παιδί ή Υποτιθέμενος πατέρας

Αποτελέσματα μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες μετά την παραλαβή των δειγμάτων και της πληρωμής – ο χρόνος ταχυδρομικής αποστολής δεν υπολογίζεται.

Εκτυπώστε το γενετικό σας προφίλ σε μορφή και ποιότητα πιστωτικής κάρτας (PVC κάρτα), διαλέγοντας το μοντέλο, προσθέτοντας την φωτογραφία και το σλόγκαν που επιθυμείτε

Η δειγματοληψία γίνεται στο εργαστήριο μας, με παράλληλη ταυτοποίηση των συμμετεχόντων. Οι αναλύσεις πραγματοποιούνται παράλληλα και ανεξάρτητα 2 φορές. Αναλυτικότερη έκθεση παρουσίασης των αποτελεσμάτων, υπογεγραμμένη από επίσημο πραγματογνώμονα.