ΕUROPEAN CENTER FOR GENETICS & DNA IDENTIFICATION

DNA ΤΕΣΤ ΔΙΔΥΜΩΝ
Μονοζυγωτικοί ή Διζυγωτικοί Δίδυμοι

Menu

Περιγραφή
Το DNA τεστ διδύμων καθορίζει με απόλυτη ακρίβεια εάν δύο δίδυμα είναι γενετικά όμοια ή όχι

Με το συγκεκριμένο τεστ εξακριβώνεται κατά πόσο 2 δίδυμα προέρχονται από την γονιμοποίηση του ιδίου ωαρίου (μονοζυγωτικοί δίδυμοι) ή προέρχονται από την γονιμοποίηση δύο διαφορετικών ωαρίων (διζυγωτικοί δίδυμοι).
Η ανάλυση του τεστ διδύμων βασίζεται στο γεγονός ότι οι μονοζυγωτικοί δίδυμοι έχουν ακριβώς το ίδιο γενετικό προφίλ, ενώ οι διζυγωτικοί δίδυμοι έχουν κοινό ένα μέρος μόνο του γενετικού προφίλ τους.

Το τεστ διδύμων μπορεί να πραγματοποιηθεί για πολλούς λόγους:

1. Για προσωπικούς λόγους όταν οι γονείς θέλουν να μάθουν αν τα παιδιά τους είναι ίδια ή όχι.

2. Για ιατρικούς σκοπούς: Σε ιατρικές περιπτώσεις όπου χρειάζεται μετάγγιση αίματος ή μεταμόσχευση ενός οργάνου, η γνώση εκ των προτέρων για τη γενετική ομοιότητα ή μη δύο διδύμων είναι σημαντική για την έγκαιρη δράση. Τα δίδυμα με το ίδιο γενετικό προφίλ είναι οι τέλειοι δότες, το ένα για το άλλο.

Συμμετέχοντες στο DNA Τεστ Διδύμων
Το DNA Τεστ Διδύμων καθορίζει με απόλυτη ακρίβεια εάν δύο δίδυμα είναι ίδια ή όχι

Το DNA Τεστ Διδύμων της DNAlogy προσφέρει μια ξεκάθαρη απάντηση στο κατά πόσο δύο δίδυμα είναι ίδια ή όχι. Για την πραγματοποίηση του τεστ απαιτείται η συμμετοχή δύο ατόμων, των διδύμων. Το τεστ πραγματοποιείται με τη σύγκριση των γενετικών προφίλ των δύο ατόμων, χρησιμοποιώντας για τις αναλύσεις 16 γενετικούς δείκτες.

 

Μονοζυγωτικά δίδυμα    Διζυγωτικά δίδυμα
Participants in DNA Twin Test

      Κοινός πλακούντας          Διαφορετικός Πλακούντας

Δειγματοληψία
Για την πραγματοποίηση του DNA τεστ διδύμων η DNAlogy σας αποστέλλει εντελώς δωρεάν το κιτ δειγματοληψίας DNAlogy-Family-kit®.

Το τεστ πραγματοποιείται μέσω σιελογόνου δειγματοληψίας που δεν είναι επίπονη και σας εγγυάται μεγάλη ευκολία στη λήψη, την αποστολή και την συντήρηση των δειγμάτων DNA.
Παράλληλα, για την μεγαλύτερη ευκολία και εξυπηρέτηση των πελατών μας παρέχουμε την δυνατότητα δειγματοληψίας και απομόνωσης DNA από διάφορα βιολογικά υλικά (κηλίδες αίματος, σπέρμα, τρίχες μαλλιών μαζί με τη ρίζα τους, ρινικές εκκρίσεις), και πολλά υπόβαθρα (πιπίλες, οδοντόβουρτσες, αποτσίγαρα, τσίχλες, χαρτομάντιλα, λευκοπλάστες, ρούχα, επιδέσμους, κτλ.)

Επικοινωνήστε με το εργαστήριο μας για τις απαραίτητες οδηγίες λήψης και αποστολής

Αποτελέσματα
Τα αποτελέσματα των αναλύσεων αποστέλλονται μέσα σε 7 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή τους από το εργαστήριο μας.

Παραλαμβάνετε πλήρως τεκμηριωμένη έκθεση πραγματογνωμοσύνης, η οποία περιέχει τα εργαστηριακά αποτελέσματα και αναλυτικά συμπεράσματα επικυρωμένα από τους πραγματογνώμονες του εργαστηρίου μας.

Η DNAlogy σας παρέχει επίσης τη δυνατότητα επιτάχυνσης της διαδικασίας στις 3-4 εργάσιμες ημέρες.

Τα αποτελέσματα διαβιβάζονται στο άτομο που έκανε την αίτηση και σύμφωνα με τον τρόπο επιλογής του: ταχυδρομικώς, μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης, αυτοπροσώπως (στο εργαστήριο μας στην Αθήνα).

Οδηγίες
ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΕΛΟΓΟΝΟ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΨΙΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ DNAlogy-kit®
39352129

Για την διεξαγωγή της δειγματοληψίας σας παρέχουμε εντελώς δωρεάν τα DNAlogy-kit που περιέχουν τους αποστειρωμένους βαμβακοφόρους στυλεούς, οδηγίες για την τη δειγματοληψία και έντυπα για την συμπλήρωση των στοιχείων των συμμετεχόντων.
Στόχος της δειγματοληψίας είναι να συλλέξουμε όσο το δυνατό περισσότερα κύτταρα από το εσωτερικό του μάγουλου και να τα εναποθέσουμε πάνω στην αποστειρωμένη μπατονέτα (in sterilized cotton swab), η οποία θα προστατέψει το DNA μέχρι την μεταφορά στο εργαστήριο μας.
Προσοχή: Αποφύγετε κάθε επαφή με την κεφαλή της μπατονέτας.
Να μη γευματίσετε, πιείτε ή καπνίσετε για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν τη δειγματοληψία.
Συλλέξετε δύο ξεχωριστά δείγματα για κάθε άτομο.

Βήμα 1
Σημειώστε στο σωλήνα συλλογής της μπατονέτας τον κωδικό «Δείγμα 1» και την ημερομηνία δειγματοληψίας.

Βήμα 2
Ανοίξτε προσεκτικά τον πρώτο σωλήνα συλλογής κρατώντας τον από το πλαστικό κόκκινο χερούλι και αφαιρέστε προσεκτικά την αποστειρωμένη μπατονέτα συλλογής στοματικού επιχρίσματος.

Βήμα 3
Δειγματοληψία : Κρατώντας το πλαστικό κόκκινο χερούλι τοποθετήστε την κεφαλή της μπατονέτας στο εσωτερικό της παρειάς (μάγουλο) και τρίψτε την προς κάθε κατεύθυνση αρκετές φορές (20 δευτερόλεπτα σε κάθε μάγουλο). Επαναλάβετε τα βήματα 1-3 με τον δεύτερο σωλήνα συλλογής με τον κωδικό «Δείγμα 1».

Βήμα 4
Αφήστε τις μπατονέτες να στεγνώσουν για τουλάχιστον 3 ώρες (όχι λιγότερο) σε θερμοκρασία δωματίου, και σε προστατευμένο περιβάλλον, μακριά από οποιαδήποτε πηγή μόλυνσης. Όταν οι μπατονέτες στεγνώσουν τοποθετήστε τες ξανά στους σωλήνες συλλογής.

Βήμα 5
Τοποθετήστε τους δύο σωλήνες συλλογής που περιέχουν το βιολογικό υλικό προς ανάλυση στον ειδικό φάκελο απάντησης και στείλτε τον πίσω στη DNAlogy μαζί με το συμπληρωμένο έντυπο στοιχείων (έντυπο εντολής διενέργειας ανάλυσης DNA).

1) On line στην ιστοσελίδα μας χρησιμοποιώντας ένα πλήρως προστατευόμενο σύστημα συναλλαγών. Για την ασφάλεια των πελατών μας το σύστημα συναλλαγών διαχειρίζεται απευθείας η Alpha Bank. Η DNAlogy δεν έχει καμία πρόσβαση στις πληροφορίες των τραπεζικών καρτών που χρησιμοποιήθηκαν για την συναλλαγή.
2) Τηλέφωνο
Τηλεφωνήστε μας στο (+30) 2109650370
3) ΦΑΞ
Συμπληρώστε το έντυπο εντολής του τεστ και αποστείλετε το στο (+30) 2109650370
4) Τραπεζική μεταφορά χρημάτων
Συμπληρώστε το έντυπο εντολής του τεστ και καταθέσετε το ανάλογο ποσό στον ακόλουθο λογαριασμό:

DNAlogy SA
Alpha Bank, IBAN: GR11 0140 8030 8030 0200 2023 224, BIC: CRBAGRAA

Το κιτ δειγματοληψίας DNAlogy-Family-kit® σας αποστέλλεται με απόλυτη διακριτικότητα, σε ουδέτερη συσκευασία και χωρίς την αναγραφή αποστολέα.

Product Relation: 
102

Η DNAlogy σας παρέχει μεγάλη ποικιλία αναλύσεων για την επιβεβαίωση των βιολογικών δεσμών μέσω μίας διαδικασίας γρήγορης, σίγουρης, εύκολης στην λήψη (σίελος) και με απόλυτη διακριτικότητα και εχεμύθεια, χάρη στη χρήση των σιελογόνου δειγματοληψίας DNAlogy-Family-kit®.

DNA ΤΕΣΤ ΔΙΔΥΜΩΝ

Η DNAlogy σας προσφέρει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ένα DNA τεστ

339 €
Πρόσθετος Συμμετέχοντας
+130€ ανά άτομο
Εναλλακτικά Βιολογικά δείγματα και αντικείμενα Τρίχες μαλλιών με την ρίζα τους, αποτσίγαρα, τσίχλες,οδοντόβουρτσες, χαρτομάντιλα, κτλ.
+140€ ανά άτομο
Ταχεία υπηρεσία Αποτελέσματα μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες μετά την παραλαβή των δειγμάτων και της πληρωμής – ο χρόνος ταχυδρομικής αποστολής δεν υπολογίζεται.
+100€
Εκτύπωση της Γενετικής Ταυτότητας σε μορφή ID Card Εκτυπώστε το γενετικό σας προφίλ σε μορφή και ποιότητα πιστωτικής κάρτας (PVC κάρτα), διαλέγοντας το μοντέλο, προσθέτοντας την φωτογραφία και το σλόγκαν που επιθυμείτε
+25€ ανά άτομο

Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ και την αποστολή του DNAlogy-Patrotis-kit®.

Τρίχες μαλλιών με την ρίζα τους, αποτσίγαρα, τσίχλες,οδοντόβουρτσες, χαρτομάντιλα, κτλ.

Παιδί ή Υποτιθέμενος πατέρας

Αποτελέσματα μέσα σε 3-4 εργάσιμες ημέρες μετά την παραλαβή των δειγμάτων και της πληρωμής – ο χρόνος ταχυδρομικής αποστολής δεν υπολογίζεται.

Εκτυπώστε το γενετικό σας προφίλ σε μορφή και ποιότητα πιστωτικής κάρτας (PVC κάρτα), διαλέγοντας το μοντέλο, προσθέτοντας την φωτογραφία και το σλόγκαν που επιθυμείτε