Ύποπτα Αντικείμενα - Ανίχνευση βιολογικού υλικού

DNA Τεστ Απιστίας – Πώς πραγματοποιείται το τεστ;

dnalogy

Η DNAlogy, πρωτοπόρος στον τομέα της ανίχνευσης και ταυτοποίησης βιολογικού υλικού, προσφέρει πλέον και στην Ελλάδα τις πιο εξελιγμένες υπηρεσίες στον τομέα της ανάλυσης DNA. To DNA Τεστ Απιστίας που πρώτη εισήγαγε στην Ελλάδα, μπορεί να δώσει τις απαντήσεις που ψάχνετε στα ερωτήματα σχετικά με τον σύντροφό σας.

  • Τι επιτρέπει το DNA Τεστ Απιστίας

Για την πραγματοποίηση ενός DNA Τεστ Απιστίας χρειάζεται ένα πειστήριο πάνω στο οποίο θα γίνει η ανίχνευση του βιολογικού υλικού. Χρησιμοποιώντας τις ειδικές λάμπες ανίχνευσης, στα εργαστήρια μας μπορούν να ανιχνευθούν ακόμα και μικροποσότητες γενετικού υλικού, μη ορατές δια γυμνού οφθαλμού και στη συνέχεια να εξακριβωθεί η φύση τους, αν πρόκειται δηλαδή για σάλιο, αίμα, σπέρμα ή άλλου είδους βιολογικό υλικό. Στη συνέχεια, πραγματοποιείται ανάλυση του γενετικού υλικού που ανιχνεύθηκε και προσδιορισμός του αριθμού των ατόμων καθώς και το φύλο αυτών (αρσενικό ή θηλυκό) από το οποία προέρχεται το υλικό. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να συγκρίνει το προσωπικό του προφίλ με αυτό που βρέθηκε στο ύποπτο αντικείμενο προκειμένου να διαπιστώσει αν ανήκει στον ίδιο ή και άλλων ατόμων προκειμένου να ταυτοποιηθεί ο δότης/δότες του υλικού στο πειστήριο και να πάρει απάντηση στο αρχικό του ερώτημα, αυτό της απάτης του συντρόφου. Το DNA, ο πιο αξιόπιστος μάρτυρας των γεγονότων, μπορεί να αποκαλύψει την αλήθεια για όσα συνέβησαν ακόμα και όταν κανένας άλλος μάρτυρας δεν ήταν παρών.

  • Τι είδους πειστήρια μπορούν να δώσουν την απάντηση;

Οι αναλύσεις αυτές μπορούν να πραγματοποιηθούν πάνω σε μια πολύ μεγάλη γκάμα υποβάθρων όπως ρούχα, εσώρουχα, σεντόνια, προφυλακτικά, τρίχες μαζί με τη ρίζα τους, ποτήρια, μαχαιροπίρουνα ή άλλα δείγματα που θα μπορούσαν να αποτελέσουν πειστήρια ενοχής.

  • Γιατί σε εμάς;

Τα εργαστήρια της DNAlogy , χάρη στη υψηλή τεχνογνωσία και τεχνολογία στις αναλύσεις βιολογικών υλικών και τις ταυτοποιήσεις DNA, σας προσφέρει τη δυνατότητα ανίχνευσης και ταυτοποίησης βιολογικού υλικού σε ύποπτα αντικείμενα. Είναι στελεχωμένα από εξειδικευμένους πραγματογνώμονες οι οποίοι σας παρέχουν πλήρη ενημέρωση σε κάθε στάδιο της ανάλυση και σας εγγυώνται την επίλυση ακόμα και της πιο απαιτητικής υπόθεσης.