Τελευταία Νέα

COVID-19 Έλεγχος Επιφανειών | Νέα Υπηρεσία από τα Εργαστήρια DNAlogy

Δειγματοληψία και Ανίχνευση του ιού SARSCoV-2 σε επιφάνειες

Τα Εργαστήρια Γενετικής DNAlogy παρέχουν ειδικό μοριακό έλεγχο των κρίσιμων περιβαλλοντικών επιφανειών (link to: Covid-19 on surfaces) για την ανίχνευση του νέου κορονοϊού SARSCoV-2, του ιού που προκαλεί την ασθένεια Covid-19.

Σας προσφέρουμε 3 επιλογές για τη δειγματοληψία και ανίχνευση του ιού SARS-CoV-2 σε επιφάνειες:

  1. DNAlogyCOVID-19 kit: Προμηθευτείτε το ειδικά σχεδιασμένο σετ δειγματοληψίαςDNAlogyCOVID-19 kit, πραγματοποιήστε τις δειγματοληψίες στις κρίσιμες επιφάνειες στο χώρο σας ακολουθώντας τις απλές οδηγίες και στείλτε τα δείγματα στα εργαστήρια της DNAlogy για τον έλεγχο ανίχνευσης SARS-CoV-2.
  2. Ειδική ομάδα πραγματογνωμόνων της DNAlogy επισκέπτεται τους χώρους όπου κατόπιν ειδικής μελέτης των δραστηριοτήτων, πραγματοποιεί δειγματοληψίες στα κρίσιμασημεία.
  3. Πιστοποίηση “COVID CONTROLLED on surfaces : Μέσω της επανάληψης του ελέγχου του χώρου ανά τακτά χρονικά διαστήματα για την ανίχνευση SARS-CoV-2 από την ειδική ομάδα πραγματογνωμόνων της DNAlogy, υπάρχει συνεχής παρακολούθηση της αποτελεσματικότητας του καθαρισμού. Αν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά, χορηγείται στην εταιρία το πιστοποιητικόCOVID-19 CONTROLLED on surfaces.
  • Ανάλυση Δειγμάτων à Μοριακός έλεγχος ποιοτικής ανίχνευσης του ιούSARS-CoV-2 σε δείγματα σάρωσης επιφανειών μέσω RT Real-Time PCR. 
  • Αποτελέσματα à Χρόνος αποτελεσμάτων 24 – 72h.