ΕUROPEAN CENTER FOR GENETICS & DNA IDENTIFICATION

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οδηγίες προς τους επισκέπτες του εργαστηρίου μας

Προστατεύουμε τον εαυτό μας και το κοινωνικό σύνολο!

odigies_pros_episkeptes                                                                                 

11/05/2020 16:11

Υπόθεση Γ. Καρκά: Αθώος για την υπόθεση βιασμού του οδηγού ταξί

Η καθοριστική συμβολή του Δρ. Γ. Φιτσιάλου στην έκβαση της υπόθεσης.

Αθώος κατά πλειοψηφία με την ψήφο των ενόρκων κρίθηκε ο ηθοποιός Γιώργος Καρκάς για την κατηγορία του βιασμού ενός οδηγού ταξί το Νοέμβριο του 2018. Οι ένορκοι με 4 ψήφους έκριναν αθώο τον κατηγορούμενο, ενώ κρίθηκε ένοχος για το αδίκημα της κατοχής ναρκωτικών ουσιών για το οποίο του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 30 ημερών με τριετή αναστολή, καθώς το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας έκανε δεκτό το ελαφρυντικό του προτέρου εντίμου που ζήτησαν οι συνήγοροι του.

Η απόφαση στηρίχτηκε στην έκθεση του γενετιστή Γ. Φιτσιάλου, σύμφωνα με την οποία δεν βρέθηκε κανένα ίχνος DNA του ηθοποιού τόσο στο ταξί του αυτοκινητιστή όσο και στον ίδιο.

«Έχουν διατυπωθεί εκατέρωθεν αντικρουόμενοι ισχυρισμοί για το τι έχει συμβεί την επίμαχη βραδιά. Για όλα όσα έχουν διατυπωθεί υπάρχει ένας αντίλογος. Όμως υπάρχει ένα αποδεικτικό στοιχείο στη δικογραφία για το οποίο δεν μπορεί να υπάρξει αντίλογος», είπε η εισαγγελέας στην αγόρευση της και συνέχισε: «Αυτό το στοιχείο είναι η έκθεση dna της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Αθηνών. Σε αυτή προκύπτει ότι δεν εντοπίστηκε κανένα ίχνος dna του κατηγορουμένου στον οδηγό ταξί. Ο γενετιστής κύριος Φιτσιάλος όσον αφορά στη συγκεκριμένη έκθεση εισέφερε στο δικαστήριο μια ακαταμάχητη επιστημονική άποψη ότι μόνος τα μάτια δεν αφήνουν dna. Η έκθεση της ιατροδικαστικής υπηρεσίας δεν αφήνει περιθώρια».

Με χειροκροτήματα υποδέχθηκαν την απόφαση του δικαστηρίου οι φίλοι του ηθοποιού, ο οποίος στο άκουσμα της ετυμηγορίας αγκάλιασε τους γονείς του.

12/03/2020 13:46

Newsletter 9

Διαβάστε το Newsletter των εργαστηρίων μας

Το νέο Newsletter Νο9 των εργαστηρίων της DNAlogy με κεντρικό θέμα την Καινοτόμο Τεχνική Απομόνωσης και Ανάλυσης DNA από Οστά, καθώς επίσης και όλα τα τελευταία επιστημονικά νέα από τα εργαστήρια μας.

18/12/2019 12:55

Το ερευνητικό έργο της DNAlogy στο περιοδικό Forensic Science International:Genetics

"The effect of FBI CODIS Core STR Loci on familial DNA database searching"

Η επιστημονική ομάδα της DNAlogy με ιδιαίτερη χαρά παρουσιάζει το ερευνητικό της έργο το οποίο δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Forensic Science International:Genetics, με τίτλο: "The effect of FBI CODIS Core STR Loci on familial DNA database searching" (https://doi.org/10.1016/j.fsigen.2019.07.008).

 

Μπορείτε να διαβάσετε την δημοσίευση πατώντας τον παρακάτω σύνδεσμο: https://authors.elsevier.com/c/1Zeuk6fmR1W1-x  

03/09/2019 11:18

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου - Ομόφωνα ένοχοι οι κατηγορούμενοι

Το Δικαστήριο καταδικάζει ενόχους τους κατηγορούμενους ακριβώς όπως και πρωτόδικα.

 

 

Το πρωί της Τετάρτης 3 Ιουλίου, στην τελευταία συνεδρίαση του Μικτού Ορκωτού Εφετείου Αθηνών,  ανακοινώθηκε η απόφαση για την πολύκροτη υπόθεση απαγωγής και δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου.

Το δικαστήριο αποφάσισε την ενοχή όλων των κατηγορουμένων που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Ο άνθρωπος που έστησε την απαγωγή του Μάριου Παπαγεωργίου και εξαφάνισε τη σορό του, κρίθηκε όπως και πρωτόδικα, ομόφωνα ένοχος  για την ανθρωποκτονία του κι ας μην έχει βρεθεί μέχρι σήμερα το πτώμα του άτυχου νέου. 

Διαβάστε το σχετικό άρθρο εδώ.

03/07/2019 14:06

27η Συνάντηση της Γαλλόφωνης Ομάδας ISFG

27η Συνάντηση του Γαλλόφωνου γκρουπ της Διεθνούς Ένωσης Δικανικής Γενετικής

Τα εργαστήρια Δικανικής Γενετικής DNAlogy SA, εκπροσωπούμενα από τον Δρ. Φιτσιάλο Γεώργιο συμμετέχουν στην 27η συνάντηση της Γαλλόφωνης ομάδας του ISFG, που διεξάγεται αυτή την εβδομάδα 4-7 Ιουνίου 2019 στις Βρυξέλλες, με την παρουσία όλων των Γαλλόφωνων Πραγματογνωμόνων Ανάλυσης DNA παγκοσμίως.


Η ομάδα συνεδριάζει μία φορά το χρόνο για να παρουσιάσει και να συζητήσει τα αποτελέσματα της διεργαστηριακής άσκησης, να παράσχει συνεχή εκπαίδευση στα μέλη και να μοιραστεί πληροφορίες σχετικά με ενδιαφέρουσες υποθέσεις και επιστημονικά ζητήματα που την απασχολούν. 

04/06/2019 16:10

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ε.Ε.Ν. e-Θέμις

10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ε.Ε.Ν. e-Θέμις

Τα εργαστήρια δικανικής γενετικής της DNAlogy θα δώσουν το «παρών» στο επετειακό 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ε.Ε.Ν. e-Θέμις, που διοργανώνεται 17-18  Μαΐου @  SNFCC στην Αθήνα.

Θέμα: 

«Προς ένα νέο σύστημα απονομής Ποινικής Δικαιοσύνης: o νέος Ποινικός Κώδικας & ο νέος Κώδικας Ποινικής Δικονομίας»

Η επιστημονική ομάδα της DNAlogy θα βρίσκεται στη διάθεσή σας προκειμένου να σας ενημερώσει για τις υπηρεσίες των εργαστηρίων, καθώς και για τις τεχνολογικές και επιστημονικές εξελίξεις στα θέματα ανίχνευσης και ανάλυσης βιολογικού υλικού.

Δείτε το πρόγραμμα όλου του συνεδρίου εδώ.

15/05/2019 13:19

Newsletter 8

Διαβάστε το Newsletter των εργαστηρίων μας

To νέο Newsletter No8 των εργαστηρίων της DNAlogy με κεντρικό θέμα την σωστή ερμηνεία των Γενετικών Αποτυπωμάτων στη Ποινική Δίκη.

newsletter 8 newsletter 8

12/12/2018 19:16

Συνέντευξη του Δρ. Φιτσιάλου Γεώργιου στα Παραπολιτικά

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Διαβάστε τη συνέντευξη του Διευθυντή των εργαστηρίων DNAlogy Δρ. Φιτσιάλου Γεώργιου στα Παραπολιτικά.

fitsialos parapolitika

22/11/2018 17:59

26η Συνάντηση της Διεθνούς Ένωσης Δικανικής Γενετικής

26η Συνάντηση της Διεθνούς Ένωσης Δικανικής Γενετικής

Οι Πραγματογνώμονες της DNAlogy είχαν τη τιμή να διοργανώσουν την 26η συνάντηση του γαλλόφωνου τμήματος  της Διεθνούς Ένωσης Δικανικής Γενετικής (ISFG-GF) η οποία έλαβε χώρα από τις 26 έως τις 29 Ιουνίου στα Χανιά της Κρήτης. Στα πλαίσια της συνάντησης στην οποία συμμετείχαν Επιστήμονες/Ειδικοί Δικανικοί Γενετιστές από πολλές χώρες (Ελλάδα, Γαλλία, Ιταλία, Ελβετία, Ισπανία, Βέλγιο, Καναδάς), παρουσιάστηκαν όλες οι νέες τεχνολογίες και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ορθή εργαστηριακή πρακτική.

isfg team 2018

22/11/2018 17:41

Έλεγχος Πιστοποίησης

Gednap 54/55

Τα εργαστήρια του Κέντρου Γενετικής και Ταυτοποίησης DNA, DNAlogy, διασφαλίζοντας πάντα τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας στο χειρισμό και την ανάλυση των δειγμάτων που χρησιμοποιούνται για τις αναλύσεις DNA, ολοκλήρωσαν επιτυχώς τη διενέργεια του Ευρωπαϊκού Ελέγχου Πιστοποίησης GEDNAP 54/55.


Gednap_54-55.jpg 

21/06/2018 12:37

Κοπή Πίτας 2018 της DNAlogy S.A

H επιστημονική ομάδα της DNAlogy SA σας εύχεται καλή και δημιουργική χρονιά!

Κοπή Πίτας πραγματοποίησαν τα εργαστήρια της DNAlogy.

Ευχές για μια χρονιά με υγεία, χαμόγελα και αισιοδοξία.
DNALOGY TEAM 

25/01/2018 18:31

Meet our Partners

Range DNA Analytical Services

Range DNA Analytical Services is the Nigerian arm of the world renowned Forensic Group DNAlogy Athens - IGNA France. The company is founded on a comprehensive transfer of technology basis by DNAlogy Athens, world class forensic science service. Range DNA Analytical Services is committed to the task of offering leadership in the totality of professional and ethical forensic expertise to Nigeria in Africa. 
Meet our Partners - Range DNA Analytical Services 

06/09/2016 12:49

Δίκτυο Φαρμακείων

DNAlogy Patrotis-Kit

Βρείτε το πλησιέστερο φαρμακείο για να προμηθευθείτε το DNAlogy Patrotis KIT και να πραγματοποιήσετε ένα DNA Τεστ Πατρότητας-Συγγένειας.
Βρείτε το πλησιέστερο φαρμακείο για να προμηθευθείτε το DNAlogy Patrotis KIT και να πραγματοποιήσετε ένα DNA Τεστ Πατρότητας-Συγγένειας. 

06/07/2016 13:51

DNA Τεστ Αδερφών στο "Πάμε Πακέτο"

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

Το DNA Τεστ Αδερφών που πραγματοποιήθηκε στα εργαστήρια της DNAlogy, από τον Δρ. Φιτσιάλο Γεώργιο και όλη την ομάδα του επιβεβαίωσε την μακροχρόνια έρευνα της εκπομπής "Πάμε Πακέτο" με την Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Η Κυρία Valerie Brumfield παρέλαβε το πακέτο που της έστειλαν τα χαμένα της αδέρφια, και έσμιξε μαζί τους μετά από 60 χρόνια.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή

13/06/2016 11:30

Διεργαστηριακός Έλεγχος Ποιότητας

ISFG GF - CERTIFICAT 2016

ISFG GF 2016 
H DNAlogy ολοκλήρωσε με επιτυχία τις διεργαστηριακές δοκιμές για το  έτος 2016, της Διεθνούς Ομάδας ISFG GF(International Society for  Forensic Genetics Groupe Francophone)

06/06/2016 11:49

Έλεγχος Πιστοποίησης

Gednap 50/51

Διασφαλίζοντας την αρτιότητα και την αξιοπιστία των αποτελεσμάτων στις δικανικές και ιατροδικαστικές αναλύσεις DNA, τα εργαστήρια δικανικής γενετικής DNAlogy SA ολοκλήρωσαν επιτυχώς και φέτος τη διενέργεια του Ευρωπαϊκού Ελέγχου Πιστοποίησης GEDNAP 50/51.
Gednap Certification 50 / 51 

17/05/2016 13:07

7o Συνέδριο Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων

Ευχαριστίες

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την «Ένωση Ελλήνων Ποινικολόγων» για την πρόσκληση της να συμμετέχουμε στο 7ο Συνέδριο που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα με την υποστήριξη του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.

Μπορείτε να δείτε φωτογραφίες από την ομιλία του Δρ. Γεώργιου Φιτσιάλου με θέμα: «Η χρησιμότητα και τα όρια των αναλύσεων DNA στη ποινική δίκη. Ο ρόλος του πραγματογνώμονα στην ερμηνεία των αποτελεσμάτων».

Φωτογραφίες από την ομιλία του Δρ. Γεώργιου Φιτσιάλου Φωτογραφίες από την ομιλία του Δρ. Γεώργιου Φιτσιάλου

21/04/2016 15:58

Συνεργασία Medisyn – DNAlogy

με σκοπό την παροχή υπηρεσιών γενετικών αναλύσεων

To Ευρωπαϊκό Κέντρο Γενετικής και Ταυτοποίησης DNA, DNAlogy S.A ξεκίνησε τη συνεργασία με τα Ιδιωτικά Συνεταιριστικά εργαστήρια Medisyn με σκοπό την παροχή υπηρεσιών γενετικών αναλύσεων στα μέλη του συνεταιρισμού (DNA Τεστ Βιολογικής Συγγένειας – Ιατροδικαστικές Αναλύσεις DNA).

12/04/2016 12:23

7o Συνέδριο Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων

με Θέμα: "Το Δικαίωμα υπερασπίσεως στην Ποινική Δίκη"

O Δρ. Γεώργιος Φιτσιάλος συμμετέχει στο 7o Συνέδριο Ένωσης Ελλήνων Ποινικολόγων, που πραγματοποιείται στην Πάτρα, στις 15-16 Απριλίου 2016, στο συνεδριακό κέντρο ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας με την υποστήριξη του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών.

Το θέμα το οποίο θα παρουσιάσει ο Δρ. Γεώργιος Φιτσιάλος είναι: "Η χρησιμότητα και τα όρια των αναλύσεων DNA στη ποινική δίκη. Ο ρόλος του πραγματογνώμονα στην ερμηνεία των αποτελεσμάτων".

Σάββατο 16 Απριλίου, 12:30.

Διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.

 

07/04/2016 10:58

DNA Τεστ Πατρότητας / DNA Τεστ Συγγένειας

Κερδίστε -10%

Κερδίστε -10% αγοράζοντας το σετ δειγματοληψίας για το DNA Τεστ Πατρότητας/Συγγένειας από Δίκτυο Συνεργαζόμενων Φαρμακείων.

28/03/2016 13:24

Ο Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

για την υπόθεση του Παντελή Παντελίδη

Στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, μίλησε ο Δικαστικός Πραγματογνώμονας Γ.Φιτσιάλος, ανέλυσε βήμα-βήμα την διαδικασία του τεστ DNA, καθώς και τα σημεία που θα δείξουν ξεκάθαρα ποιος καθόταν και που.

Δείτε το Βίντεο της εκπομπής

22/03/2016 12:38

Ανίχνευση Βιολογικών Ιχνών

Εντοπισμός και προσδιορισμός την φύσης των βιολογικών υλικών

Η χρήση ειδικής ακτινοβολίας αποκαλύπτει τα σημεία εναπόθεσης του βιολογικού υλικού ακόμα και αν αυτό είναι αόρατο δια γυμνού οφθαλμού.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

18/03/2016 11:50

Ιατροδικαστικές Αναλύσεις DNA

Γενετικά Αποτυπώματα

Οι αναλύσεις DNA στα πλαίσια έρευνας εγκληματικών ενεργειών μπορούν να αποκαλύψουν σημαντικές πληροφορίες για τους δράστες (ή την ταυτότητα και τη θέση των δραστών) .
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ.

 

08/03/2016 17:38

Το Χαμόγελο του παιδιού

Στηρίζουμε το έργο και τις δράσεις του οργανισμού

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε και εμείς τον Οργανισμό "Το Χαμόγελο του παιδιού" για την εμπιστοσύνη που μας δείχνει. Στηρίζουμε το έργο και τις δράσεις του οργανισμού προσφέροντας τις υπηρεσίες των εργαστηρίων μας.
Επιστολή Ευχαριστίας 

07/03/2016 18:00

Διαβάστε σήμερα στο Πρώτο Θέμα

Οι συγγενείς ανοίγουν και τον φάκελο θανάτου του πατέρα του Κωστή Πολύζου

Απόσπασμα απο το άρθρο στην Ιστοσελίδα Πρώτο Θέμα:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ειδικός επιστήμονας και πραγματογνώμονας κ. Γιώργος Φιτσιάλος είχε μιλήσει πρόσφατα στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», με αντικείμενο τη συγκεκριμένη υπόθεση, για μία σύγχρονη μέθοδο που μπορεί να δώσει στοιχεία για τα ακριβή αίτια θανάτου του ακόμα και δέκα εννέα χρόνια μετά.

'Οπως είπε χαρακτηριστικά: «Εάν τα οστά είναι καλοδιατηρημένα μπορούμε να κάνουμε ένα πλήρες τοξικολογικό προφίλ και να βρούμε τις πιθανές ουσίες που του είχαν χορηγηθεί εκείνη την περίοδο. Τότε δεν υπήρχαν υποψίες για περαιτέρω έρευνα. Τώρα η οικογένεια μπορεί να πάρει τις απαντήσεις που θέλει»

Πηγή: http://www.protothema.gr/greece/article/556120/oi-suggeneis-anoigoun-kai-ton-fakelo-thanatou-tou-patera-tou-kosti-poluzou-/

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

26/02/2016 11:46

Ο Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος μιλά στην εκπομπή "Καλημερούδια"

Πώς το DNA αποδείχτηκε σύμμαχος των Αρχών για την εξιχνίαση πολύκροτων υποθέσεων

Ο Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος μιλά στην εκπομπή "Καλημερούδια" με την Ντορέττα Παπαδημητρίου για τις υποθέσεις του Κωστή Πολύζου και του Μάριου Παπαγεωργίου, αλλά και για τις εφαρμογές του DNA σε αστικές και ποινικές υποθέσεις.

Δείτε το Βίντεο της εκπομπής

25/02/2016 16:58

DNA Τεστ Συγγένειας

Ξεκαθαρίστε μια για πάντα τους βιολογικούς σας δεσμούς

Οι σύγχρονες τεχνικές ανάλυσης DNA επιτρέπουν πλέον την εξακρίβωση της βιολογικής συγγένειας 1ου έως 6ου βαθμού.
www.dnalogy.eu/dna-test-aderfon
DNA Τεστ Συγγένειας 

11/02/2016 16:04

"Έγκλημα και Ποινική Καταστολή σε εποχή κρίσης"

Τιμητικός τόμος καθηγητή Δρ. Νέστωρ Κουράκη

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Καθηγητή Δρ. Νέστωρα Κουράκη για τη συμμετοχή μας στον Τιμητικό του Τόμο με θέμα «Έγκλημα και Ποινική Καταστολή σε εποχή κρίσης».

Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο τον τόμο στο παρακάτω link: http://www.ant-sakkoulas.gr/book.php?id=9726, και να επισκεφτείτε τη σελίδα 536 για να διαβάσετε το άρθρο των πραγματογνωμόνων των εργαστηρίων μας, Δρ. Φιτσιάλου Γεώργιου και Δρ. Καράντζαλη Έφης, με θέμα: «Γενετικά Αποτυπώματα: Το σύγχρονο εργαλείο επίλυσης εγκλημάτων σε διεθνές επίπεδο. Η συμβολή της Γενετικής στην απονομή της δικαιοσύνης».

Τιμητικός Τόμος με θέμα "Έγκλημα και Ποινική Καταστολή σε εποχή κρίσης"«Γενετικά Αποτυπώματα: Το σύγχρονο εργαλείο επίλυσης εγκλημάτων σε διεθνές επίπεδο. Η συμβολή της Γενετικής στην απονομή της δικαιοσύνης»

04/02/2016 14:27

Η συμβολή του Δρ. Φιτσιάλου Γεώργιου και των εργαστηρίων μας

στις υποθέσεις της εκπομπής "Φως στο Τούνελ"

Παρακολουθήστε τις αναλυτικές συζητήσεις του Δρ. Φιτσιάλου Γεώργιου και τη συμβολή μας στις υποθέσεις της εκπομπής "Φως στο Τούνελ".
http://www.dnalogy.eu/dnalogy-tv 

03/02/2016 14:06

Εφημερίδα Παραπολιτικά

Βγαλμένη από το..."CSI" η έρευνα του Δρ. Γ. Φιτσιάλου και στην υπόθεση Πολύζου

Διαβάστε στην εφημερίδα "Παραπολιτικά" 
Κατάφερε να βρει ίχνη αίματος σε αυτοκίνητο που είχε επανειλημμένως πλυθεί

29/01/2016 16:05

Κοπή Πίτας

Καλή Χρονιά

Κοπή Πίτας πραγματοποίησαν τα εργαστήρια της DNAlogy.
Πολλές ευχές για μια δημιουργική χρονιά! 
Κοπή Πίτας πραγματοποίησαν τα εργαστήρια της DNAlogy. Πολλές ευχές για μια δημιουργική χρονιά! Κοπή Πίτας πραγματοποίησαν τα εργαστήρια της DNAlogy. Πολλές ευχές για μια δημιουργική χρονιά!

25/01/2016 13:38

Ανίχνευση Βιολογικών Ιχνών

Εντοπισμός και Προσδιορισμός της φύσης των Βιολογικών Υλικών

Ανίχνευση Βιολογικών Ιχνών - Τεστ Bluestar

Ίχνη αίματος που έχουν πλυθεί και είναι αόρατα δια γυμνού οφθαλμού, μπορούν να ανιχνευθούν με τη χρήση ειδικών αντιδραστηρίων.

Επικοινωνήστε με το εργαστήριό μας για περισσότερες πληροφορίες. 

19/01/2016 13:15

Τοξικολογικές Εξετάσεις

σε δείγμα τρίχας

Τοξικολογικές Εξετάσεις σε δείγμα τρίχας: Ίχνη ουσιών που έχουν ληφθεί αποθηκεύονται στις τρίχες οι οποίες λόγω του μεγάλου μήκους τους μας επιτρέπουν να ελέγξουμε διαστήματα χρήσης μεγαλύτερα (μήνες/χρόνια) από τις εξετάσεις σε δείγμα αίματος/ούρων.

Επικοινωνήστε με το εργαστήριό μας για περισσότερες πληροφορίες. 

15/01/2016 13:40

Ανάλυση DNA

σε δείγμα οστών

Ανάλυση DNA σε δείγμα Οστών 

 

 


H ανάλυση DNA σε δείγμα οστών μπορεί να μας πληροφορήσει σχετικά με το γενετικό προφίλ ενός ατόμου ακόμα και μετά το θάνατό του.
Επικοινωνήστε με το εργαστήριό μας για περισσότερες πληροφορίες. 

12/01/2016 16:20

Ανάλυση DNA σε 7 στάδια

Το Διεθνές Πρότυπο

Στα εργαστήρια της DNAlogy χρησιμοποιείται αυτοματοποιημένη τεχνολογία υψηλού επιπέδου με αποτέλεσμα τη μεγάλη μείωση του χρόνου και του κόστους των αναλύσεων DNA ενώ η ηλεκτρονική μηχανοργάνωση επιτρέπει την απόλυτη ανιχνευσιμότητα της πορείας των αναλύσεων. Οι μεθοδολογίες που εφαρμόζονται είναι σύμφωνες με τους διεθνείς επιστημονικούς κανόνες (χρήση 17-24 διεθνώς αποδεκτών γενετικών δεικτών, διεθνείς πληθυσμιακές βάσεις δεδομένων, εκτίμηση μεταλλάξεων).
Ανάλυση DNA σε 7 στάδια 

07/01/2016 14:18

Καλά Χριστούγεννα!

Ευχές για το Νέο Έτος

Καλά Χριστούγεννα!

H Επιστημονική Oμάδα και οι Δικαστικοί Πραγματογνώμονες των εργαστηρίων Δικανικής Γενετικής DNAlogy, σας εύχονται Χαρούμενες Γιορτές και Ευτυχισμένο το Νέο Έτος.

Διαπιστευμένα Εργαστήρια Δικανικής Γενετικής DNAlogy SA

22/12/2015 14:41

Αναλύσεις DNA

μέσω εναλλακτικών δειγμάτων

Η πληροφορία του DNA είναι η ίδια σε όλα τα κύτταρα του οργανισμού (σάλιο, αίμα, σπέρμα, τρίχες, νύχια, δέρμα, σωματικές εκκρίσεις κλπ.). Το αποτέλεσμα της ανάλυσης DNA σε υποθέσεις πατρότητας - συγγένειας και σε ταυτοποιήσεις βιολογικού υλικού είναι εξίσου έγκυρο ανεξάρτητα από την αρχική πηγή.

 

17/12/2015 15:03

DNAlogy Partner Program

Υπηρεσίες Ανάλυσης και Ταυτοποίησης DNA

Γίνετε συνεργάτης μας και προσφέρετε τις υψηλότερες τεχνολογίες σε αστικές και ποινικές υποθέσεις που χρήζουν ανάλυσης DNA.
H ομάδα των συνεργατών μας στη διάθεσή σας 24 ώρες, 7 ημέρες την εβδομάδα.
http://www.dnalogy.eu/partners/lawyers?tid_p1=All 

14/12/2015 14:08

DNA Τεστ Πατρότητας / DNA Τεστ Συγγένειας

Τώρα στα φαρμακεία

Προμηθευθείτε το Σετ Δειγματοληψίας για το DNA Τεστ Πατρότητας / DNA Τεστ Συγγένειας, DNAlogy Patrotis Kit®, από το πλησιέστερο φαρμακείο της γειτονιάς σας.

02/12/2015 17:27

Επιστημονική Ενημέρωση

Τα όρια των αναλύσεων του DNA στην ποινική δίκη
22/10/2015 11:37

Νέο Πρωτόκολλο Τοξικολογικών εξετάσεων σε δείγμα

Ανίχνευση ουσιών ακόμα και μετά από χρόνια

Νέο Πρωτόκολλο Τοξικολογικών εξετάσεων

Στις περιπτώσεις όπου απαιτείται να ελεγχθεί η λήψη ουσιών από ένα άτομο (ναρκωτικές, φαρμακευτικές κτλ.), υπάρχει η σύγχρονη μέθοδος ανάλυσης δείγματος τριχών. Η δειγματοληψία αυτή πλεονεκτεί έναντι της λήψης αίματος ή ούρων, καθώς επιτρέπει ανάλογα με το μήκος της τρίχας, να ελέγξουμε χρονικά διαστήματα μεγαλύτερα από αυτά που καλύπτουν οι υπόλοιπες εξετάσεις και τα οποία κυμαίνονται από μερικές εβδομάδες έως και αρκετά χρόνια. Η πληροφορία αυτή είναι πολύ σημαντική σε περιπτώσεις χρήσης ναρκωτικών ουσιών αλλά και σε περιπτώσεις ακούσιας λήψης υπνωτικών ή άλλων φαρμακευτικών ουσιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυξάνονται δραματικά τα περιστατικά στα οποία γυναίκες πέφτουν θύματα βιασμού ύστερα από ακούσια λήψη χαπιών βενζοδιαζεπίνης, γνωστά και ως «χάπια του βιασμού», τα οποία προκαλούν απώλεια μνήμης και αντιστάσεων.

Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει ότι η οπίσθια κορυφή και η ινιακή περιοχή είναι οι καταλληλότερες για τη λήψη δείγματος τριχών, διότι σε εκείνες τις περιοχές υπάρχει πιο σταθερός ρυθμός ανάπτυξης της τρίχας γεγονός που διευκολύνει την ακριβή αντιστοίχηση των τμημάτων της με το σωστό χρονικό διάστημα. Υπάρχουν μια σειρά από γενετικές και άλλες εξωγενείς μεταβλητές που μπορούν να επηρεάσουν το ρυθμό ανάπτυξης της τρίχας, συμπεριλαμβανομένης της επίδρασης της εποχής, της ηλικίας, της εγκυμοσύνης και των ορμονών με αποτέλεσμα την καταγραφή πολλών διαφορετικών ρυθμών ανάπτυξης στη βιβλιογραφία. Για την απλοποίηση των υπολογισμών, έχει γίνει κοινά αποδεκτό ότι ο μέσος ρυθμός ανάπτυξης των ανθρώπινων τριχών είναι 1 εκατοστό κάθε μήνα και άρα μπορεί κανείς να πάει προς τα πίσω στο χρόνο τόσο όσο επιτρέπει το μήκος των μαλλιών του ατόμου.

Η συλλογή των τριχών συστήνεται να πραγματοποιείται το νωρίτερο 2 εβδομάδες μετά τη χρήση, ώστε να έχουν προλάβει οι τρίχες να εξέλθουν του δέρματος του κρανίου. Για τη διενέργεια των τοξικολογικών εξετάσεων απαιτείται μια μικρή δέσμη μαλλιών (περίπου στο πάχος ενός μολυβιού ή λίγο μεγαλύτερο) και η κοπή πραγματοποιείται με ένα ψαλίδι, όσο πιο κοντά γίνεται στο τριχωτό της κεφαλής. Μετά τη δειγματοληψία ακολουθεί τμηματική ανάλυση των τριχών οι οποίες τεμαχίζονται σε προκαθορισμένα μήκη και σε κάθε τμήμα γίνεται ποιοτικός και προσδιορισμός των ουσιών που ανιχνεύονται. Με τα σημερινά δεδομένα, οι συγκεντρώσεις των ουσιών που ανιχνεύονται στις τρίχες δεν μπορούν να συσχετιστούν με την δόση που είχε χορηγηθεί και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εντοπίσουν την ακριβή ημέρα χορήγησης.

Συνοψίζοντας όλα τα παραπάνω, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών αναλύσεων που πραγματοποιούνται σήμερα στα δείγματα τριχών, έχουν τη δυνατότητα να προσδιορίσουν την ουσία που ανιχνεύεται, να μετρήσουν τη συγκέντρωσή της για να εκτιμηθεί αν είναι εντός ή εκτός φυσιολογικών ορίων και φυσικά να τη συσχετίσουν με το αντίστοιχο χρονικό διάστημα που πραγματοποιήθηκε η λήψη. Οι δυνατότητες ανίχνευσης καλύπτουν τις 4 μεγάλες κατηγορίες ναρκωτικών ουσιών (κανναβινοειδή, κοκαΐνη, οπιούχα, αμφεταμίνες), αλλά και οποιαδήποτε άλλη ουσία μπορεί να χορηγηθεί ή να βρεθεί στο ανθρώπινο σώμα.

Αρθρογραφία από τους δικαστικούς πραγματογνώμονες της DNAlogy.

15/09/2015 16:44

Newsletter No5

Διαβάστε το Newsletter των εργαστηρίων μας
04/09/2015 11:27

Έλεγχος Πιστοποίησης

GEDNAP 48/49

Gednap 48-49 Τα εργαστήρια του Κέντρου Γενετικής και Ταυτοποίησης DNA, DNAlogy,  διασφαλίζοντας  πάντα τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας στο χειρισμό  και την ανάλυση των δειγμάτων που  χρησιμοποιούνται για τις αναλύσεις  DNA, ολοκλήρωσαν επιτυχώς τη διενέργεια του  Ευρωπαϊκού Ελέγχου  Πιστοποίησης GEDNAP 48/49.

26/05/2015 17:03

Διεργαστηριακός Έλεγχος Ποιότητας

ISFG GF - CERTIFICAT 2015

ISFG GF 2015 H DNAlogy ολοκλήρωσε με επιτυχία τις διεργαστηριακές δοκιμές για το  έτος 2015, της Διεθνούς Ομάδας ISFG GF(International Society for  Forensic Genetics Groupe Francophone)

26/05/2015 16:38

Ανατροπή στην υπόθεση δολοφονίας Άγγλου τουρίστα στα Μάλια

Υπόθεση MATTHEWS-BURTON TYRELL COURTNEY

Ως ένοχος για τη δολοφονία του Άγγλου τουρίστα MATTHEWS-BURTON TYRELL COURTNEY, το καλοκαίρι του 2013 στα Μάλια, είχε προφυλακιστεί ένας ομοεθνής του που παραθέριζε επίσης στην περιοχή. Η προφυλάκιση έλαβε χώρα με βάση μια και μοναδική μαρτυρία που ανέφερε πως ο κατηγορούμενος –μεταξύ άλλων ατόμων- βρισκόταν στο σημείο τη στιγμή όπου χτυπήθηκε το θύμα, χωρίς όμως να αναφέρεται πως τον σκότωσε ο ίδιος. Οι γονείς του κατηγορούμενου που υποστήριζαν την αθωότητα του γιού τους, κάλεσαν τον Πραγματογνώμονα Δρ. Φιτσιάλο Γεώργιο να γνωμοδοτήσει επί των αποτελεσμάτων των αναλύσεων DNA που είχαν πραγματοποιηθεί στα πλαίσια των ερευνών των Αρχών για την υπόθεση. Κατόπιν ενδελεχούς μελέτης από τον Δρ. Φιτσιάλο, επισημάνθηκε στην αίθουσα του δικαστηρίου ότι από τα αποτελέσματα των γενετικών αναλύσεων δεν προκύπτει καμία ανάμειξη του κατηγορούμενου στη δολοφονία του θύματος καθώς το γενετικό του υλικό δεν ανιχνεύθηκε στα πειστήρια που συλλέχθηκαν αλλά ούτε και το γενετικό υλικό του θύματος ανιχνεύθηκε επί του κατηγορουμένου. Ύστερα από την εμπεριστατωμένη και επιστημονικά τεκμηριωμένη μαρτυρία του Δρ. Φιτσιάλου και λόγω έλλειψης καταδικαστικών στοιχείων, ο κατηγορούμενος κρίθηκε αθώος για την κατηγορία της ανθρωποκτονίας.

04/05/2015 16:59

Newsletter No4

Διαβάστε το Newsletter των εργαστηρίων μας
30/04/2015 10:30

Τριήμερο Εγκληματολογικό Συνέδριο

με Θέμα «Κρίση, Έγκλημα και Σύστημα Ποινικής Καταστολής»

O Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος συμμετέχει στο Τριήμερο Εγκληματολογικό Συνέδριοπου πραγματοποιείται στην Αθήνα, στις 2-4 Απριλίου 2015, στην αίθουσα τελετών του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και συνδιοργανώνεται από το Εργαστήριο Ποινικών και Εγκληματολογικών Ερευνών του Πανεπιστημίου Αθηνών, το Τμήμα Νομικής του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, το Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Θράκης, τον Τομέα Εγκληματολογίας του Τμήματος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, το  Τμήμα Ψυχολογίας του  Πανεπιστημίου Κρήτης, καθώς και τον φορέα «Επάνοδος» για την Επανένταξη Αποφυλακιζομένων.

Το θέμα το οποίο θα παρουσιάσει ο Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος είναι: Η συμβολή της Γενετικής στην απονομή Δικαιοσύνης , Γενετικά Αποτυπώματα, Το σύγχρονο εργαλείο επίλυσης εγκλημάτων σε διεθνές επίπεδο.

Την Παρασκευή 3 Απριλίου, 15:15 – 16: 30.

Διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ.

30/03/2015 14:00

Σεμινάριο στην ομάδα εθελοντών του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Ευχαριστίες

η επιστημονική ομάδα της DNAlogy θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο στην ομάδα εθελοντών του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» για την θερμή υποδοχή μας στον οργανισμό, κατά τη διεξαγωγή του εκπαιδευτικού σεμιναρίου από την επιστημονική ομάδα της DNAlogy στην ομάδα εθελοντών με θέμα:

Ανίχνευση και Ανάλυση βιολογικού υλικού: Εφαρμογές στα πλαίσια της δραστηριότητας του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

12/03/2015 12:28

Eκπαιδευτικό σεμινάριο στην ομάδα εθελοντών

του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

η επιστημονική ομάδα της DNAlogy θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικό σεμινάριο στην ομάδα εθελοντών του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Η DNAlogy ως χορηγός του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα πραγματοποιήσει την Τετάρτη 11.3.2015 και ώρα 15.00 εκπαιδευτικό σεμινάριο στην ομάδα εθελοντών με θέμα:

 Ανίχνευση και Ανάλυση βιολογικού υλικού: Εφαρμογές στα πλαίσια της δραστηριότητας του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

09/03/2015 12:26

1ο Παγκύπριο Συνέδριο Ποινικού Δικαίου & Εγκληματολογίας

με Θέμα «Το Έγκλημα, οι Σύγχρονες Προκλήσεις και η Ποινική Καταστολή»

1ο Παγκύπριο Συνέδριο Ποινικού Δικαίου & Εγκληματολογίας O Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος συμμετέχει στο 1ο Παγκύπριο  Συνέδριο Ποινικού Δικαίου & Εγκληματολογίας, που  πραγματοποιείται στο Πανεπιστήμιο της Λευκωσίας, στις 6-7  Μαρτίου 2015, με Θέμα «Το Έγκλημα, οι Σύγχρονες  Προκλήσεις και η Ποινική Καταστολή».

 Διοργάνωση: Tμήμα Νομικής και Ινστιτούτο Ποινικών Σπουδών  και Εγκληματολογίας (ICSC) του Πανεπιστημίου Λευκωσίας  (UNic), και Εργαστήριο Ποινικών και Εγκληματολογικών  Ερευνών (ΕΠ&ΕΕ) του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου  Αθηνών (ΕΚΠΑ).

Το θέμα το οποίο θα παρουσιάσει ο Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος είναι: Η Γενετική στην Υπηρεσία της Νομικής «Γενετικά Αποτυπώματα: Το σύγχρονο εργαλείο επίλυσης υποθέσεων σεξουαλικής κακοποίησης και εγκλημάτων σε διεθνές επίπεδο»

 Το Σάββατο 7 Μαρτίου, 14:45 – 16: 15, Αίθουσα Newton

Διαβάστε το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου εδώ

02/03/2015 15:34

Eπέκταση του Πεδίου Εφαρμογής της Διαπίστευσης του εργαστηρίου μας

ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025

21/01/2015

 ISO 17025
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ενημερώσουμε ότι εγκρίθηκε η διατήρηση αλλά και η επέκταση του Πεδίου Εφαρμογής της Διαπίστευσης (ΕΠΕΔ) του εργαστηρίου μας κατά ΕΛΟΤ ΕΝ ISO/IEC 17025.

21/01/2015 12:33

Μετά από 57 χαμένα χρόνια βρήκε την αδερφή της μέσω DNA

Η ανάλυση DNA πραγματοποιήθηκε στα εργαστήριά μας

17/12/2014

H ανάλυση DNA πραγματοποιήθηκε στα εργαστήριά DNAlogy 

 Μετά από 57 χαμένα χρόνια βρήκε την αδερφή της μέσω DNA.

 Η Σύνθια και η Δώρα μπορούν να αποκαλούν πλέον η μια την άλλη, αδελφή. H ανάλυση DNA που πραγματοποιήθηκε στα εργαστήριά μας απάντησε σε όλα τα ερωτήματα, αποκαλύπτοντας και επίσημα τους δεσμούς αίματος των δύο γυναικών.

17/12/2014 11:53

Hμερίδα Ελληνικής Ένωσης Εγκληματολογικών Επιστημών

29 Νοεμβρίου 2014, στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών

Ημερίδα Ελληνικής Ένωσης Εγκληματολογικών Επιστημών Η Ελληνική Ένωση Εγκληματολογικών Επιστημών, διοργανώνει ημερίδα με  θέμα "Επιστήμη - Πραγματογνωμοσύνη - Δικαιοσύνη", στις 29 Νοεμβρίου 2014,  στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών.

 O Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος Διευθύνων Σύμβουλος των εργαστηρίων Δικανικής  Γενετικής DNAlogy είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής  Ένωσης Εγκληματολογικών Επιστημών, και υπάγεται στον τομέα ανάλυσης  DNA.

 http://www.hafs.gr/imerida/

 

25/11/2014 12:55

Αμφίπολη - Η ταυτότητα του νεκρού στα εργαστήρια των γενετιστών

Ο Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος μιλά στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής»

Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος -Αμφίπολη "Αμφίπολη - Η ταυτότητα του νεκρού στα εργαστήρια των  γενετιστών"

 Ο Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος εξηγεί στον Ελεύθερο Τύπο της  Κυριακής: "Με τις πιο σύγχρονες μεθόδους οι επιστήμονες θα  προσπαθήσουν να λύσουν το μυστήριο της Αμφίπολης"

 Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής – Κυριακή 16  Νοεμβρίου 2014

17/11/2014 11:55

Αμφίπολη - Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Ιστορίας

Ο Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος μιλά στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος»

Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος - Ελεύθερος Τύπος "Αμφίπολη - Η Επιστήμη στην Υπηρεσία της Ιστορίας"

 Ο Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος εξηγεί στον «Ελεύθερο Τύπο» πόσα  στοιχεία για έναν άνθρωπο μπορούν να βρουν οι επιστήμονες  από το DNA του.

 Εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος – Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014

14/11/2014 15:30

Εγκληματολογικό Εργαστήρι: Επιστημονική διαχείριση της σκηνής του εγκλήματος

Ευχαριστίες

εγκληματολογικο εργαστήρι Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για το  ενδιαφέρον που δείξατε για την εικονική αναπαράσταση  εξιχνίασης εγκλήματος, στο 1ο Πανελλήνιο Forum  Δικηγορικού Επαγγέλματος, στο Ζάππειο Μέγαρο.

 Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2014

14/11/2014 15:20

Εγκληματολογικό Εργαστήρι: Επιστημονική διαχείριση της σκηνής του εγκλήματος

H DNAlogy συμμετέχει στο 1ο Πανελλήνιο Forum Δικηγορικού Επαγγέλματος

Η DNAlogy συμμετέχει στο 1ο Πανελλήνιο Forum Δικηγορικού Επαγγέλματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο Μέγαρο στις 7 & 8 Νοεμβρίου 2014 υπό την αιγίδα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών.

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθεί εικονική αναπαράσταση εξιχνίασης εγκλήματος, με τη χρήση σύγχρονων τεχνολογικών εργαλείων και επί τη βάσει συγκεκριμένης υπόθεσης εγκλήματος. Διαβάστε αναλυτικά την υπόθεση και τις μεθόδους που θα παρουσιαστούν εδώ.

29/10/2014 17:09

Υπόθεση εξαφάνισης Παναγιώτη (Τάκη) Βαζακόπουλου

Τα εργαστήριά μας συμβάλλουν στις έρευνες της εξαφάνισης

Υπόθεση εξαφάνισης Παναγιώτη (Τάκη) Βαζακόπουλου Η επιστημονική ομάδα των Εργαστηρίων Δικανικής Γενετικής DNAlogy SA, συμβάλει στις  έρευνες της εξαφάνισης του Παναγιώτη (Τάκη) Βαζακόπουλου, που αναζητά η εκπομπή  της Αγγελικής Νικολούλη «Φως το τούνελ» διαβάστε όλες τις λεπτομέρειες των  αποκαλύψεων, τα αποτελέσματα των αναλύσεων DNA και το χρονικό της υπόθεσης στη  σελίδα ‘Φως Στο Τούνελ’. 

22/10/2014 12:17

Οικονομικά Στοιχεία DNAlogy

Ισολογισμός 2014

 Αναλυτικά τα οικονομικά στοιχεία της DNAlogy για το έτος 2014.

 

 

 

 

 

 

 

 


 

19/09/2014 12:51

Συνεργασία «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και της DNAlogy

Η DNAlogy στηρίζει το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Συνεργασία του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και του Ευρωπαϊκού Κέντρου Γενετικής και Ταυτοποίησης DNA, DNAlogy SA

To Ευρωπαϊκό Κέντρο Γενετικής και Ταυτοποίησης DNA, DNAlogy S.A. στηρίζει το έργο και τις δράσεις του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας υπηρεσίες ενημέρωσης και κατάρτισης σε εργαζομένους του Οργανισμού καθώς και δωρεάν υπηρεσίες του εργαστηρίου του.

Συγκεκριμένα, προσφέρει εργαστηριακές αναλύσεις σε υποθέσεις διαπίστωσης βιολογικών δεσμών (τεστ πατρότητας, τεστ συγγένειας κλπ.) καθώς και σε υποθέσεις ποινικού χαρακτήρα (εξαφανίσεις, κακοποιήσεις, κτλ). Παρέχει συμβουλευτικά σεμινάρια στις ομάδες διάσωσης και στους επιστημονικούς συμβούλους και ψυχολόγους του Οργανισμού και γραμμή επικοινωνίας με τη μορφή συμβουλευτικής υποστήριξης.

Λίγα λόγια για τις υπηρεσίες της DNAlogy:

Οι υπηρεσίες της DNAlogy εφαρμόζονται στα πλαίσια των νομικών και ιδιωτικών υποθέσεων που συνδέονται με εγκληματικές έρευνες (δολοφονίες, βιασμοί, ληστείες, απαγωγές, κτλ.) και αστικές υποθέσεις, προσφέροντας υπηρεσίες ταυτοποίησης DNA και ανίχνευσης βιολογικών στοιχείων (αίματος, σιέλου, σπέρματος, κλπ.). Παράλληλα, παρέχεται μεγάλη ποικιλία αναλύσεων για την επιβεβαίωση των βιολογικών δεσμών (τεστ πατρότητος, τεστ αδερφών, τεστ συγγένειας παππού και γιαγιάς, θείου, θείας, κτλ.) 

22/07/2014 12:43

Συνεργασία DNAlogy και Range DNA Analytical Services

Ολοκληρώθηκε η Εκπαίδευση των Συνεργατών μας

Συνεργασία DNAlogy και Range DNA Analytical ServicesΣυνεργασία DNAlogy και Range DNA Analytical Services

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκπαίδευση των συνεργατών μας από τα εργαστήρια  Range DNA Analytical Services της Νιγηρίας.
H DNAlogy επεκτείνοντας συνεχώς  το διεθνές δίκτυο συνεργατών της, παρέχει πλέον τις υπηρεσίες της σε ολόκληρη την Αφρική μέσω των εργαστηρίων Range DNA Analytical Services.
07/07/2014 17:04

Έλεγχος Πιστοποίησης

GEDNAP 46/47

Gednap 46-47 Τα εργαστήρια του Κέντρου Γενετικής και Ταυτοποίησης DNA, DNAlogy,  διασφαλίζοντας  πάντα τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας στο χειρισμό και  την ανάλυση των δειγμάτων που  χρησιμοποιούνται για τις αναλύσεις DNA,  ολοκλήρωσαν επιτυχώς τη διενέργεια του  Ευρωπαϊκού Ελέγχου  Πιστοποίησης GEDNAP 46/47.

03/06/2014 11:52

ESWG - ISFG 2014 meeting in Athens

ISFG (International Society for Forensic Genetics)

ISFG 2014 Meeting in Athens

 

Τα εργαστήρια Δικανικής Γενετικής DNAlogy SA, εκπροσωπούμενα από τη Δρ. Καράντζαλη Ευθυμία συμμετείχαν στην συνάντηση ESWG - ISFG 2014 (English Speaking Working Group - International Society for Forensic Genetics 2014) , που διεξήχθη στις 28-31 Μάιου 2014 στο Hotel Royal Olympic στην Αθήνα, με τη παρουσία όλων των Αγγλόφωνων Πραγματογνωμόνων Ανάλυσης DNA παγκοσμίως. 

02/06/2014 10:53

22η συνάντηση της Γαλλόφωνης ομάδας ISFG

ISFG (International Society for Forensic Genetics)

22η συνάντηση της Γαλλόφωνης ομάδας ISFG22η συνάντηση της Γαλλόφωνης ομάδας ISFG 

 

 

 

 

 

 

Τα εργαστήρια Δικανικής Γενετικής DNAlogy SA, εκπροσωπούμενα από τον Δρ. Φιτσιάλο Γεώργιο συμμετείχαν στην 22η συνάντηση της Γαλλόφωνης ομάδας ISFG, που διεξήχθη στις 12-15 Μάιου 2014 στο Rabat Skhirat στο Μαρόκο, με τη παρουσία όλων των Γαλλόφωνων Πραγματογνωμόνων Ανάλυσης DNA παγκοσμίως. 

Ο Δρ. Φιτσιάλος είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει τις υπηρεσίες της DNAlogy και την Ελληνική πραγματικότητα της δικανικής γενετικής στην Ελλάδα.

23/05/2014 11:24

Απόφαση-σταθμός για τα δικαστικά χρονικά

Ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία

Πραγματογνώμονες Εργαστηρίων DNAlogy Ποινή ισόβιας κάθειρξης για ανθρωποκτονία επεβλήθη στον εγκέφαλο  της απαγωγής του Μάριου Παπαγεωργίου μετά από ομόφωνη απόφαση  του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Αθηνών. Η απόφαση αυτή αποτελεί  σταθμό στα ελληνικά δικαστικά χρονικά, καθώς πρόκειται για μια από τις  λίγες περιπτώσεις όπου ο κατηγορούμενος δικάζεται για ανθρωποκτονία  χωρίς να έχει ομολογήσει και χωρίς να έχει βρεθεί πτώμα. Τα στοιχεία που  προσκομίστηκαν στις Δικαστικές Αρχές από το Γενετιστή και Τεχνικό  Σύμβουλο της οικογένειας του άτυχου νέου Δρ. Φιτσιάλο Γεώργιο, ήταν αρκετά για να οδηγήσουν το Δικαστήριο σε αυτήν την απόφαση, ακόμα και απουσία πτώματος.

Όλα ξεκίνησαν όταν κατόπιν του ελέγχου του αυτοκίνητου του άτυχου νέου από τις Αστυνομικές Αρχές, η οικογένεια ζήτησε την επανεξέτασή του από τον Δρ. Φιτσιάλο. Μελετώντας το πορτ-μπαγκάζ με τη χρήση εξειδικευμένων τεχνικών που για πρώτη φορά εφαρμόστηκαν στην Ελλάδα, ο Πραγματογνώμονας - Γενετιστής βρήκε ίχνη πλυμένου αίματος στη ρεζέρβα του αυτοκινήτου τα οποία ήταν αόρατα δια γυμνού οφθαλμού. Η ανάλυση DNA που πραγματοποιήθηκε σε δείγματα που πάρθηκαν από τη ρεζέρβα οδήγησε στην ανίχνευση του γενετικού προφίλ του Μάριου Παπαγεωργίου.

Η μεγάλη επιφάνεια των ιχνών αίματος καθώς και η πλήρης ταυτοποίηση του γενετικού προφίλ του Μάριου Παπαγεωργίου δεν άφησε περιθώρια για άλλα σενάρια, καταρρίπτοντας έτσι τους ισχυρισμούς της υπεράσπισης του κατηγορουμένου σχετικά με μικροτραυματισμό του θύματος. Σημαντικό είναι να αναφερθεί ότι μετά από τα σημαντικά αυτά ευρήματα που προσκομίστηκαν από το Δρ. Φιτσιάλο, δόθηκε δικαστική εντολή να επανεξεταστεί το πειστήριο από τις Αστυνομικές Αρχές με την εφαρμογή αυτή τη φορά, των σύγχρονων επιστημονικών τεχνικών που είχαν χρησιμοποιηθεί από τα εργαστήρια Δικανικής Γενετικής DNAlogy, με τα αποτελέσματά τους να επικυρώνουν πλήρως τα παραπάνω ευρήματα.

Η επιστημονική ομάδα της DNAlogy

Εργαστήρια Δικανικής Γενετικής DNAlogy SA: Λ. Βουλιαγμένης 98, 16674, Γλυφάδα
Τηλ/Φαξ: (+30) 210 9650370
info@dnalogy.eu

27/03/2014 11:56

Επιστημονικό Σεμινάριο Δικηγορικών Συλλόγων Λάρνακας και Αμμοχώστου

Δελτίο Τύπου

Επιστημονικό Σεμινάριο Δικηγορικών Συλλόγων Λάρνακας και Αμμοχώστου για Νομικούς :

Η Γενετική στην Υπηρεσία της Νομικής "

Την Τετάρτη 12 Μαρτίου 2014 στις 17:00μμ στο Ξενοδοχείο Lordos Beach, Δρόμος Δεκελείας, Λάρνακα, τα εργαστήρια Γενετικής DNAlogy SA σε συνεργασία με τους Δικηγορικούς Συλλόγους Λάρνακας και Αμμοχώστου διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα : "Η Γενετική στην Υπηρεσία της Νομικής", Σύγχρονα επιστημονικά, τεχνολογικά και νομικά δεδομένα στον τομέα των αναλύσεων DNA : - Εφαρμογές στην Αστική και Ποινική δίκη - Επίλυση Υποθέσεων – Κυπριακή & Ευρωπαϊκή Πραγματικότητα.

Χαιρετισμός: Αδάμος Χατζηχριστοδούλου, Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Αμμοχώστου 

Ομιλητής: Δρ. Γεώργιος Φιτσιάλος, Διδάκτωρ Γενετιστής, Διευθύνων Σύμβουλος DNAlogy, Δικαστικός Πραγματογνώμων Ανάλυσης DNA

Συντονιστής της συζήτησης : Βάσος Θεοδώρου, Πρόεδρος  Δικηγορικού Συλλόγου Λάρνακας 

10/03/2014 12:21

Επιστημονική Εκδήλωση Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά

Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά - DNAlogy

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά διοργανώνει επιστημονική εκδήλωση  με θέμα: «Εφαρμογές των Γενετικών Αποτυπωμάτων στην Απονομή Δικαιοσύνης - Η Αναγκαιότητα των Δικανικών Αναλύσεων DNA στην Ελλάδα του σήμερα » την Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014, ώρα 18:30, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δ.Σ.Π. (Ηρώων Πολυτεχνείου 47,Πειραιάς)
ΟΜΙΛΗΤΕΣ:
Γιώργος  Σταματογιάννης,  Δικηγόρος, Γενικός Γραμματέας  Δ.Σ.Πειραιά
Γιώργος  Φιτσιάλος, Διδάκτωρ  Γενετιστής,  Πραγματογνώμων Ανάλυσης DNA
Θα  επακολουθήσει συζήτηση

Επιστημονική εκδήλωση  ΔΣΠ

13/01/2014 17:51

Omnigen - DNAlogy

Συνεργασία Omnigen - DNAlogy

Τα σύγχρονα εργαστήρια βιοτεχνολογικών εφαρμογών Omnigen ξεκίνησαν την συνεργασία τους με την DNAlogy, για την παροχή όλων των σύγχρονων επιστημονικών αναλύσεων DNA.

03/07/2013 16:26

Έλληνας CSI "Πολεμά" το Έγκλημα

Ο Δρ. Φιτσιάλος μπορεί να βρει τον ένοχο από μια υπογραφή

Διαβάστε στην Εφημερίδα "Παραπολιτικά" 
Σάββατο 15-6-2013 

Έλληνας CSI "Πολεμά" το Έγκλημα

20/06/2013 14:25

Επιστημονικό σεμινάριο Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου

Η Γενετική στην Υπηρεσία της Νομικής

Επιστημονικο σεμιναριο DNAlogy Την Παρασκευή 7 Ιουνίου 2013 και ώρα 19.30 θα πραγματοποιηθεί  στα γραφεία του Δικηγορικού Συλλόγου Ρόδου (25ης Μαρτίου 9)  επιστημονικό Σεμινάριο με θέμα «Σύγχρονα επιστημονικά  τεχνολογικά και νομικά δεδομένα στον τομέα των αναλύσεων DNA:  «Εφαρμογές στην Αστική και Ποινική δίκη- Επίλυση Υποθέσεων –  Ελληνική Πραγματικότητα».

 Ομιλητής : Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος, Διευθύνων Σύμβουλος  DNAlogy, Δικαστικός Πραγματογνώμων Ανάλυσης DNA

29/05/2013 11:07

Υπόθεση Μάριου Παπαγεωργίου

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη " Φώς στο Τούνελ"

 Η επιστημονική ομάδα των Εργαστηρίων Γενετικής DNAlogy SA, συνέβαλε ουσιαστικά στις έρευνες της υπόθεσης εξαφάνισης του Μάριου Παπαγεωργίου, διαβάστε όλες τις λεπτομέριες των αποκαλύψεων και δείτε μαγνητοσκοπημένο βίντεο της εκπομπής.

13/05/2013 13:58

Έλεγχος Πιστοποίησης

GEDNAP 44/45

Gednap Certificate 44 - 45 Τα εργαστήρια του Κέντρου Γενετικής και Ταυτοποίησης DNA, DNAlogy,  διασφαλίζοντας  πάντα τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας στο χειρισμό και  την ανάλυση των δειγμάτων που  χρησιμοποιούνται για τις αναλύσεις DNA,  ολοκλήρωσαν επιτυχώς τη διενέργεια του  Ευρωπαϊκού Ελέγχου  Πιστοποίησης GEDNAP 44/45.

23/04/2013 12:56

Το DNA θα «ζωντανέψει» την Αννούλα;

Στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη " Φώς στο Τούνελ"

To DNA Τεστ από τα εργαστήρια της DNAlogy θα αποκαλύψουν την χαμένη «αννούλα», το κορίτσι που απήχθη στις 19 Αυγούστου 1981 από την παραλία Αγιά, στο Σκουτάρι της Μάνης?

Μην χάσετε τα αποτελέσματα στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη «Φως στο τούνελ» την Παρασκευή 19/4/2013.

http://www.anikolouli.gr/index.php?pathID=1_2_70_55_79&aid=2847

18/04/2013 11:52

Συνέντευξη του Δρ. Φιτσιάλου Γεώργιου στην UBIFRANCE

UBIFRANCE

UBIFRANCE Interview

 Διαβάστε τη συνέντευξη του Διευθυντή των εργαστηρίων  DNAlogy Δρ. Φιτσιάλου Γεώργιου στην UBIFRANCE,  σχετικά με το οικονομικό και επιχειρησιακό τοπίο στην  Ελλάδα και τις ευκαιρίες επενδύσεων.

04/04/2013 12:57

Ελληνική Ένωση Εγκληματολογικών Επιστημών

H.A.F.S.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ Ο Γενικός διευθυντής της DNAlogy Δρ. Φιτσιάλος είναι ιδρυτικό μέλος της  «ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ»,  υπεύθυνος του τομέα ανάλυσης DNA, και πρόσφατα εκλέχτηκε από το  διοικητικό συμβούλιο ταμίας της ένωσης.

 «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ»:

 Η ένωση ιδρύθηκε με σκοπό να αναπτύσσει όλες τις δραστηριότητες που  στοχεύουν στην προαγωγή και περαιτέρω καθιέρωση των εφαρμοσμένων  εργαστηριακών εγκληματολογικών επιστημών, του ρόλου των  Εγκληματολογικών Υπηρεσιών και του επιμέρους ρόλου των Δικαστικών  Πραγματογνωμόνων & και Τεχνικών Συμβουλών στην απονομή της δικαιοσύνης.

03/04/2013 16:25

Επιστημονικό Σεμινάριο Δικηγορικού Συλλόγου Λεμεσού

Η Γενετική στην Υπηρεσία της Νομικής

Επιστημονικό Σεμινάριο Δικηγορικού Συλλόγου Λεμεσού Επιστημονικό Σεμινάριο Δικηγορικού  Συλλόγου Λεμεσού για Νομικούς :

 ‘Η Γενετική στην Υπηρεσία της Νομικής "

 Την Τετάρτη 13 Μαρτίου 19:00-21:00, στο  Δικηγορικό Σύλλογο Λεμεσού, στο  Πολιτιστικό κέντρο Ελληνικής Τράπεζας,  Γλάδστωνος & Φώτη Κολακίδη 52, τα  εργαστήρια Γενετικής DNAlogy SA σε  συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο  Λεμεσού, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: "Σύγχρονα επιστημονικά, τεχνολογικά και νομικά δεδομένα στον τομέα των αναλύσεων DNA : - Εφαρμογές στην Αστική και Ποινική δίκη - Επίλυση Υποθέσεων - Ελληνική Πραγματικότητα ".

Ομιλητές : 

Ευάγγελος Χρ. Πουργουρίδης, LL.B (hons), Barister at Law
Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος, Διευθύνων Σύμβουλος DNAlogy, Δικαστικός Πραγματογνώμων Ανάλυσης DNA

Χαιρετισμό θα απευθύνει o Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Λεμεσού Αντρέας Μιχαηλίδης.

07/03/2013 14:25

Διεπιστημονικό Συνέδριο Ιατρική Ευθύνη και Βιοηθική

Σύγχρονες προσεγγίσεις και προοπτικές του μέλλοντος

 

Ιατρική Ευθύνη & Βιοηθική Την Παρασκευή & Σάββατο 1-2 Μαρτίου 2013 στην  αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Εφετείου Αθηνών  Δέγλερη 2 & Λεωφ. Αλεξάνδρας πραγματοποιείται  Διεπιστημονικό Συνέδριο "Ιατρική Ευθύνη & Βιοηθική.  Σύγχρονες προσεγγίσεις και προοπτικές του  μέλλοντος".
 Εισηγητής στο συνέδριο θα είναι και ο Δρ. Φιτσιάλος  Γεώργιος που θα μιλήσει για την "Αποδεικτική Αξία της  Γενετικής πληροφορίας DNA".

15/02/2013 17:20

Επιστημονικό Σεμινάριο Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας

Η Γενετική στην Υπηρεσία της Νομικής

 

Επιστημονικό Σεμινάριο Δικηγορικού Συλλόγου Καλαμάτας για Νομικούς :

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013 στις 18:30μ.μ. στο Ξενοδοχείο “Rex”  στην  αίθουσα “MESSANA” , τα εργαστήρια Γενετικής DNAlogy SA σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας,  διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: "Σύγχρονα επιστημονικά, τεχνολογικά και νομικά δεδομένα στον τομέα των αναλύσεων DNA : - Εφαρμογές στην Αστική και Ποινική δίκη - Επίλυση Υποθέσεων - Ελληνική Πραγματικότητα ".

Ομιλητής : 

Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος, Διευθύνων Σύμβουλος DNAlogy, Δικαστικός Πραγματογνώμων Ανάλυσης DNA

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Καλαμάτας κος Κωνσταντίνος Μαργέλης

11/02/2013 11:49

Επιστημονικό Σεμινάριο Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας

Η Γενετική στην Υπηρεσία της Νομικής
Επιστημονικό Σεμινάριο Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας  για Νομικούς Επιστημονικό Σεμινάριο Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας  για Νομικούς :
 ‘Η Γενετική στην Υπηρεσία της Νομικής "
 Την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013 στις 19:30μ.μ. στα γραφεία του Δικηγορικού  Συλλόγου Καβάλας, τα εργαστήρια Γενετικής DNAlogy SA σε συνεργασία με το  Δικηγορικό Σύλλογο Καβάλας, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: "Σύγχρονα  επιστημονικά, τεχνολογικά και νομικά δεδομένα στον τομέα των αναλύσεων DNA : -  Εφαρμογές στην Αστική και Ποινική δίκη - Επίλυση Υποθέσεων - Ελληνική  Πραγματικότητα ".
 Ομιλητές : 
 Αθανάσιος Γ. Αθανασίου, Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Καβάλας
 Δρ. Γεώργιος Φιτσιάλος, Διευθύνων Σύμβουλος DNAlogy, Δικαστικός  Πραγματογνώμων Ανάλυσης DNA
31/01/2013 11:27

Επιστημονικό Σεμινάριο Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου

Η Γενετική στην Υπηρεσία της Νομικής
Επιστημονικό Σεμινάριο Δικηγορικού Συλλόγου Κορίνθου για Νομικούς :
 ‘Η Γενετική στην Υπηρεσία της Νομικής "
Την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013 στη 13:00μ.μ. στην Αίθουσα 1 του Δικαστικού Μεγάρου Κορίνθου, τα εργαστήρια Γενετικής DNAlogy SA σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Κορίνθου,  διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: "Σύγχρονα επιστημονικά, τεχνολογικά και νομικά δεδομένα στον τομέα των αναλύσεων DNA : - Εφαρμογές στην Αστική και Ποινική δίκη - Επίλυση Υποθέσεων - Ελληνική Πραγματικότητα ".
Ομιλητής : 
Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος, Διευθύνων Σύμβουλος DNAlogy, Δικαστικός Πραγματογνώμων Ανάλυσης DNA
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Κορίνθου κος Παναγιώτης Νικολόπουλος 
23/01/2013 14:05

Επιστημονικό Σεμινάριο Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας

Η Γενετική στην Υπηρεσία της Νομικής

 

Την Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 στις 18:00μ.μ. στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών, τα εργαστήρια Γενετικής DNAlogy SA σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Πατρών,  διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: "Σύγχρονα επιστημονικά, τεχνολογικά και νομικά δεδομένα στον τομέα των αναλύσεων DNA : - Εφαρμογές στην Αστική και Ποινική δίκη - Επίλυση Υποθέσεων - Ελληνική Πραγματικότητα ".

Ομιλητές : 

Τάκης Παπαδόπουλος, Δικηγόρος, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ.,  Δικηγορικού Συλλόγου Πατρών

Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος, Διευθύνων Σύμβουλος DNAlogy, Δικαστικός Πραγματογνώμων Ανάλυσης DNA

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Πατρών κος Νικόλαος Παπάκος 

15/01/2013 15:00

Micro Check - DNAlogy

Συνεργασία Micro Check - DNAlogy

 Micro CheckΣας ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με τα Ιδιωτικά Διαγνωστικά Εργαστήρια  Βιολογικών Υλικών 'Micro Check' για την παροχή όλων των υπηρεσιών ανάλυσης  DNA.

13/11/2012 16:44

Σεμινάριο Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας

Η Γενετική στην Υπηρεσία της Νομικής

Η γενετική στην υπηρεσία της Νομικής 
Επιστημονικό Σεμινάριο Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας για Νομικούς :

Την Παρασκευή 9 Νοέμβρη 2012 στις 19:00μ.μ. στην Αίθουσα Διαλέξεων του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας , τα εργαστήρια Γενετικής DNAlogy SA σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο Λάρισας, διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: "Σύγχρονα επιστημονικά, τεχνολογικά και νομικά δεδομένα στον τομέα των αναλύσεων DNA : - Εφαρμογές στην Αστική και Ποινική δίκη - Επίλυση Υποθέσεων - Ελληνική Πραγματικότητα ".
Ομιλητές :
Μιχαλόπουλος Κωνσταντίνος, Δικηγόρος Μέλος του Δ.Σ. Λάρισας
Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος, Διευθύνων Σύμβουλος DNAlogy, Δικαστικός Πραγματογνώμων Ανάλυσης DNA
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του ΔΣ Λάρισας κος Κατσαρός Δημήτριος

05/11/2012 17:09

Σεμινάριο Δικηγορικού Συλλόγου Ιωαννίνων

Η Γενετική στην Υπηρεσία της Νομικής

Η Γενετική στην υπηρεσία της Νομικής

 Την Δευτέρα 5 Νοέμβρη 2012 στις 12:00μ.μ. στο Δικαστικό Μέγαρο  Ιωαννίνων , τα εργαστήρια Γενετικής DNAlogy SA σε συνεργασία με  το Δικηγορικό Σύλλογο Ιωαννίνων, διοργανώνουν σεμινάριο με  θέμα: Η Γενετική στην Υπηρεσία της Νομικής, "Σύγχρονα  επιστημονικά, τεχνολογικά και νομικά δεδομένα στον τομέα  των αναλύσεων DNA : - Εφαρμογές στην Αστική και Ποινική  δίκη -  Επίλυση Υποθέσεων - Ελληνική Πραγματικότητα ".

 Ομιλητές :

 Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος, Διευθύνων Σύμβουλος DNAlogy,  Δικαστικός Πραγματογνώμων Ανάλυσης DNA

 Χαιρετισμό θα απευθύνει η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου  Ιωαννίνων Κα Γιόγλη Αναστασία

02/11/2012 10:46

Σεμινάριο Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών

Η Γενετική στην Υπηρεσία της Νομικής

Προσκληση σεμιναριου

 Την Τετάρτη 10 Οκτώβρη 2012 στις 19:00μ.μ., τα εργαστήρια  Γενετικής DNAlogy SA σε συνεργασία με το Δικηγορικό Σύλλογο  Αθήνας (ΔΣΑ) διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα: "Σύγχρονα  επιστημονικά, τεχνολογικά και νομικά δεδομένα στον τομέα  των αναλύσεων DNA : - Εφαρμογές στην Αστική και Ποινική  δίκη - Επίλυση Υποθέσεων - Ελληνική Πραγματικότητα ".

 

Συμμετέχουν :

Κοτσαλής Λεωνίδας, Καθηγητής Ποινικού Δικαίου του Πανεπιστημίου Αθηνών, Μέλος της ΑΠΔΠΧ

Αναστασόπουλος Δημήτριος, Δικηγόρος Αθηνών, ΜΔ Ποινικών Επιστημών

Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος, Διευθύνων Σύμβουλος DNAlogy, Δικαστικός Πραγματογνώμων Ανάλυσης DNA

Δρ. Καράντζαλη Έφη, Υπεύθυνη Εργαστηρίου DNAlogy, Δικαστική Πραγματογνώμων Ανάλυσης DNA

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του ΔΣΑ κος Αδαμόπουλος Ιωάννης

25/09/2012 13:28

DNAlogy-Patrotis-Kit στους Αυτόματους Πωλητές Φαρμακείων

Απλά-Εύκολα-Διακριτικά

DNAlogy patrotis kit

 Μπορείτε πλέον να προμηθευτείτε το DNAlogy-Patrotis-Kit, το σετ δειγματοληψίας  για το DNA Τεστ Πατρότητας-Συγγένειας, και από αυτόματους πωλητές  φαρμακείων.

 Απλά-Εύκολα-Διακριτικά
 Βρείτε το πλησιέστερο φαρμακείο εδώ

26/07/2012 11:35

Πανευρωπαϊκό συνέδριο

France-South Eastern Europe Forum

Πανευρωπαικο συνεδριο DNAlogy

 Η DNAlogy συμμετέχει στο πανευρωπαϊκό συνέδριο “France-South Eastern  Europe Forum”. Που παρευρίσκονται εκπρόσωποι από 200 εταιρίες και 12  ευρωπαϊκά κράτη, με  σκοπό την δημιουργία συνεργασιών σε Ευρωπαϊκό  επίπεδο.

04/07/2012 14:42

Βιοχημεία-DNAlogy

Συνεργασία Βιοχημεία-DNAlogy

Συνεργασία Βιοχημεία DNAlogy Σας ανακοινώνουμε την συνεργασία μας με το Εργαστήριο Αναφοράς και  Ποιοτικού Ελεγχου - ΒΙΟΧΗΜΕΙΑ για την παροχή όλων των υπηρεσιών  ανάλυσης DNA.

22/06/2012 14:36

Πλάτων-DNAlogy

Συνεργασία Πλάτων-DNAlogy

Συνεργασια Πλατων DNAlogy

 Το πρότυπο διαγνωστικό εργαστήριο Ελλάδος Πλάτων ξεκίνησε την συνεργασία του με την  DNAlogy, για την παροχή όλων των σύγχρονων επιστημονικών αναλύσεων DNA.

19/06/2012 14:16

Ελληνική Ένωση Εγκληματολογικών Επιστημών

Ίδρυση H.A.F.S.

 Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι η αίτησή μας για την  ίδρυση της ΕΝΩΣΗΣ, με την ονομασία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ  ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ», εγκρίθηκε από το Μονομελές  Πρωτοδικείο Αθηνών με την 2505/24-4-2012 Απόφασή του.

 Ο Γενικός διευθυντής της DNAlogy Δρ. Φιτσιάλος είναι ιδρυτικό μέλος της  ένωσης και εκ των υπευθύνων του τομέα ανάλυσης DNA.

29/05/2012 12:39

Hellas PHARM 2012

Φαρμακευτικό Συνέδριο Hellas PHARM 2012

 Η DNAlogy, στηρίζοντας και ενισχύοντας το έργο και την προσπάθεια των  Ελλήνων Φαρμακοποιών, συμμετέχει στο Φαρμακευτικό Συνέδριο Hellas  PHARM 2012 το οποίο θα λάβει χώρα στις 31/3-1/4 στον εκθεσιακό χώρο  Helexpo Palace στο Μαρούσι. Επισκεφθείτε το περίπτερό μας και  ενημερωθείτε σχετικά με το Δίκτυο Συνεργαζόμενων Φαρμακείων της  DNAlogy σε όλη την Ελλάδα.
 Η συνεργασία της DNAlogy με τα φαρμακεία έχει σα σκοπό τη άμεση  πρόσβαση του κοινού στις υψηλού επιπέδου τεχνολογίες και αναλύσεις  DNA που προσφέρει (DNA Τεστ Πατρότητας/Βιολογικής Συγγένειας) και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών του Φαρμακείου. Γίνετε και σεις μέλος του DNAlogy – Pharmacy Partner Program και επωφεληθείτε από όλα τα προνόμια που σας προσφέρει.

20/03/2012 17:54

Έλεγχος Πιστοποίησης

GEDNAP 42/43

 Τα εργαστήρια του Κέντρου Γενετικής και Ταυτοποίησης DNA, DNAlogy, διασφαλίζοντας  πάντα τα υψηλότερα επίπεδα ποιότητας στο χειρισμό και την ανάλυση των δειγμάτων που  χρησιμοποιούνται για τις αναλύσεις DNA, ολοκλήρωσαν επιτυχώς τη διενέργεια του  Ευρωπαϊκού Ελέγχου Πιστοποίησης GEDNAP 42/43.

13/03/2012 15:38

Συνέδριο e-Θέμις

3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Ε.Ε.Ν. e-Θέμις

 Η DNAlogy συμμετέχει στο 3ο Πανελλήνιο συνέδριο που διοργανώνει η  Επιστημονική Ένωση Δικηγόρων “e-ΘΕΜΙΣ” με θέμα:
 “Το Δίκαιο στην Ψηφιακή Εποχή”
 στις 9-10 Μαρτίου 2012 στο Βόλο.
 Το Συνέδριο θα λάβει χώρα στο ξενοδοχείο Valis στην Αγριά Βόλου. Στο  Συνέδριο θα λάβουν μέρος εκπρόσωποι του Ακαδημαϊκού, Δικηγορικού και  Δικαστικού χώρου καθώς και ο Δικηγορικός Σύλλογος Βόλου και θα μιλήσουν οι:


 • Φιτσιάλος Γεώργιος, Διδάκτωρ Γενετιστής, Μοριακός Βιολόγος, Διευθύνων  Σύμβουλος DNAlogy, Πραγματογνώμων των Ελληνικών Δικαστικών Αρχών σε  θέματα Ταυτοποίησης Βιολογικού Υλικού και Ανάλυσης DNA,
 «Σύγχρονα επιστημονικά εργαλεία επίλυσης Αστικών και Ποινικών υποθέσεων  μέσω Ανίχνευσης Βιολογικών Υλικών και Ταυτοποίησης DNA»

 • Καράντζαλη Έφη, Υπεύθυνη Εργαστηρίου DNAlogy, Διδάκτωρ Μοριακής  Βιολογίας και Βιοϊατρικής, Δικαστική Πραγματογνώμων Ανάλυσης DNA
«Εφαρμογές των Γενετικών Αποτυπωμάτων στην Αστική και Ποινική δίκη»

Philippe Esperança, Bloodstain pattern analyst, trainer and expert at IGNA (Institut Génétique Nantes Atlantique), Member of the IABPA (since 2000) International Association of Bloodstain Pattern Analysts, Member of SWGSTAIN (FBI – since 2006), Referent in BPA (Bloodstain Pattern Analysis) for the UNO (United Nations Organization) and the International Criminal Court (ICC)
«Μορφοανάλυση ιχνών αίματος: η επιστήμη που εξετάζει τη μορφή και τη διανομή των ιχνών του αίματος, με σκοπό να καθορίσει τους μηχανισμούς προέλευσής τους»

27/01/2012 14:05

Ημερίδα Φαρμακοποιών

2η Ημερίδα Φαρμακοποιών 22/1/2012


Η DNAlogy συμμετέχει στην 2η Ημερίδα Φαρμακοποιών που πραγματοποιείται στις 22 Ιανουαρίου 2012. Στην ημερίδα παρουσιάζεται η συνεργασία των εργαστηρίων της DNAlogy με τα φαρμακεία, για την προβολή του DNAlogy-Patrotis-Kit® και η ενημέρωση σχετικά με το δίκτυο φαρμακοποιών, το DNAlogy-PHARMAcy Partner Program.

18/01/2012 12:43

eThemis-DNAlogy

Επιστημονική Συνεργασία eThemis-DNAlogy

Οι Πραγματογνώμονες των εργαστηρίων γενετικής DNAlogy, ξεκίνησαν συνεργασία με την ομάδα νομικών της eThemis προσφέροντας συμβουλές και λύσεις στις υποθέσεις που άπτονται του αντικειμένου της ανίχνευσης και ανάλυσης βιολογικού υλικού (DNA). Η Επιστημονική Ομάδα της DNAlogy θα συμβουλεύει ΔΩΡΕΑΝ τους επισκέπτες νομικούς του διαδικτυακού τόπου της eThemis για τις αστικές και ποινικές υποθέσεις που χειρίζονται και χρήζουν ανάλυσης DNA, απαντώντας στα ερωτήματά τους μέσα σε 24 ώρες.
Παράλληλα εγκαινιάζεται η ενότητα Athens CSI Stories στην οποία Stories η διεθνής ομάδα των πραγματογνωμόνων των εργαστηρίων της DNAlogy εξιστορεί υποθέσεις που χειρίστηκε και έλυσε μέσω των ιατροδικαστικών επιστημονικών τεχνικών ανίχνευσης βιολογικού υλικού και ανάλυσης DNA.
Γράφουν οι:
Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος, Διευθύνων Σύμβουλος DNAlogy, Διδάκτωρ Γενετιστής, Μοριακός Βιολόγος, Πραγματογνώμων των Ελληνικών Δικαστικών Αρχών σε θέματα Ταυτοποίησης Βιολογικού Υλικού και Ανάλυσης DNA
Δρ. Έφη Καράντζαλη, Υπεύθυνη Εργαστηρίου DNAlogy, Διδάκτωρ Μοριακής Βιολογίας και Βιοϊατρικής, Δικαστική Πραγματογνώμων Ανάλυσης DNA

30/11/2011 18:21

Δελτίο Τύπου

DNA τεστ πατρότητας σε επιλεγμένα Φαρμακεία

 Καινοτόμος συνδυασμός Φαρμακευτικής και Γενετικής-
 DNA τεστ πατρότητας σε επιλεγμένα Φαρμακεία-
 Γρήγορα, οικονομικά, αξιόπιστα-
 Τα εργαστήρια γενετικής της DNAlogy, καινοτομώντας για ακόμα μια φορά στα ελληνικά  δεδομένα, ξεκίνησαν τη διάθεση του νέου σιελογόνου δειγματοληψίας κιτ, DNAlogy-  Patrotis – kit, σε επιλεγμένα φαρμακεία, για την πραγματοποίηση DNA Τεστ Πατρότητας/  Βιολογικής Συγγένειας. Πρόκειται για μια διαδικασία απλή, σίγουρη και εύκολη η οποία  χαρακτηρίζεται από απόλυτη εχεμύθεια και διακριτικότητα.

Κάθε κιτ περιέχει 4 βαμβακοφόρους στυλεούς (δύο για κάθε συμμετέχοντα) για τη δειγματοληψία, αναλυτικές οδηγίες για τη διαδικασία και έναν απαντητικό φάκελο για την αποστολή των δειγμάτων στο εργαστήριο. Η διαδικασία του τεστ ολοκληρώνεται σε τρία (3) βήματα :
DNA τεστ σε 3 βήματα
1. Αγορά του σετ δειγματοληψίας από το φαρμακείο
2. Λήψη σάλιου από τη στοματική κοιλότητα. Αποστολή των δειγμάτων στο εργαστήριο
Τα αποτελέσματα παραδίδονται σε 5 ή 15 εργάσιμες μέρες.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο πελάτης αγοράζει από το φαρμακείο μόνο το σετ δειγματοληψίας και όχι την ανάλυση, αφού αυτή πραγματοποιείται από τους εξειδικευμένους επιστήμονες της DNAlogy.
Ρωτήστε τον Φαρμακοποιό της γειτονιάς σας..

13/10/2011 12:50

ΣΥ.Γ.Α.Π.Α. - DNAlogy

Συνεργασία ΣΥ.Γ.Α.Π.Α. - DNAlogy

 H DNAlogy ξεκίνησε συνεργασία με τον Σύλλογο για την Ανδρική και Πατρική  Αξιοπρέπεια – ΣΥ.Γ.Α.Π.Α. , για την παροχή επιστημονικών συμβουλών και  τεχνικής υποστήριξης στα θέματα της ταυτοποίησης των βιολογικών δεσμών.

15/09/2011 17:47

Φαρμακευτικός Κόσμος

Παρουσίαση του DNAlogy Patrotis Kit στον φαρμακευτικό κόσμο

 Η DNAlogy, δημιούργησε ένα δίκτυο συνεργαζόμενων φαρμακείων, τα  οποία θα αποτελέσουν σημεία αναφοράς για την πώληση του νέου  σιελογόνου δειγματοληψίας κιτ, DNAlogy Patrotis Kit.  

 Όλα τα συνεργαζόμενα φαρμακεία διαφημίζονται  στον διαδικτυακό τόπο της  DNAlogy, επωφελούνται της προώθησης στους πελάτες της περιοχής τους και υποστηρίζονται από την επιστημονική ομάδα της DNAlogy. Η πρωτοποριακή αυτή υπηρεσία καθιστά εύκολη την πρόσβαση του κοινού στις καινοτόμες αυτές εξετάσεις DNA, αναβαθμίζοντας παράλληλα το ρόλο και το επιστημονικό επίπεδο των φαρμακοποιών συνεργατών.
Σε συνεργασία με την Π. Μπακάκος Α.Ε., η DNAlogy διαθέτει το Patrotis kit σε επιλεγμένα φαρμακεία, ακολουθώντας τα πρότυπα προηγμένων χωρών
όπως η Αμερική, η  Ισπανία και η Αγγλία.  Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο εδώ

08/07/2011 10:01

Τεστ DNA σε βιοψίες

Νέο Πρωτόκολλο για Τεστ DNA σε βιοψίες

 Η DNAlogy εισήγαγε και χρησιμοποιεί ένα νέο πρωτόκολλο στα εργαστήριά της, για  την εξαγωγή γενετικού υλικού από μονιμοποιημένους σε παραφίνη ιστούς  (βιοψίες). Συγκρίνοντας το γενετικό υλικό της βιοψίας με λίγο σάλιο του ατόμου,  κάθε άνθρωπος μπορεί να εξακριβώσει αν μια βιοψία προέρχεται από τον ίδιο ή  από άλλο άτομο. Η νέα αυτή πρωτοποριακή υπηρεσία μπορεί να προλάβει τις  δραματικές επιπτώσεις ιατρικών λαθών  στις περιπτώσεις μίξης δειγμάτων.

30/05/2011 13:20

Συνεργασία DNAlogy-Espresso

DNA stories by DNAlogy

 "DNA Stories by DNAlogy"
 Ξεκίνησε η συνεργασία της DNAlogy με την εφημερίδα Espresso
 Διαβάστε κάθε τρίτη στην εφημερίδα Espresso ιστορίες που χρειάστηκαν την  τεχνολογία DNA για την επίλυσή τους.
Ιστορίες που αποκαλύπτουν πως το DNA μπορεί να βρει κάθε σημάδι μικρής ή μεγάλης απιστίας.

08/03/2011 12:51

Φαρμακεία - DNA Τεστ Πατρότητας

Τεστ DNA Πατρότητας στα φαρμακεία

 Η DNAlogy ακολουθώντας τις διεθνής εξελίξεις και τα πρότυπα άλλων χωρών,
 όπως Αμερική, Ισπανία, Γερμανία και Αγγλία, ανακοινώνει την συνεργασία της με
 τα ελληνικά φαρμακεία, για την διεξαγωγή DNA τεστ πατρότητας και συγγένειας.
 Τα σετ δειγματοληψίας μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία.
 Για περισσότερες πληροφορίες για τα σημεία πώλησης πατήστε εδώ. 

09/02/2011 19:43

Πανελλήνιο Νομικό Συνέδριο

2ο Πανελλήνιο Νομικό Σεμινάριο

 Η DNAlogy είναι επίσημος χορηγός του 2ου Πανελλήνιου  Νομικού Συνεδρίου που διοργανώνει η Επιστημονική  Ένωση  Δικηγόρων “e-ΘΕΜΙΣ” με  θέμα:    “Αντιμέτωποι  με τις  σύγχρονες τεχνολογικές εξελίξεις":

 Προσωπικά Δεδομένα – Ηλεκτρονικό Έγκλημα –  Ηλεκτρονικό Εμπόριο”,

 Στις 11 και 12 Φεβρουαρίου 2011, στην πόλη της  Αράχωβας.

 To συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Anemolia (1,5 χλμ της διαδρομής Αράχωβα – Δελφοί), με χρονικό σημείο έναρξης το  απόγευμα   της Παρασκευής και χρονικό σημείο λήξης το απόγευμα του Σαββάτου. Στόχος του Συνεδρίου είναι να τεθούν αναλυτικά και να  συζητηθούν   πολλά ζητήματα που προκύπτουν από τις συνεχείς τεχνολογικές εξελίξεις και τα οποία επηρεάζουν άμεσα την ζωή μας αλλά και  το δίκαιο.  

Ειδικότερα, δε, θα τεθούν ζητήματα που αφορούν τα «Προσωπικά Δεδομένα», το «Ηλεκτρονικό Έγκλημα» και το «Ηλεκτρονικό Εμπόριο».
Μέρος στο Συνέδριο θα λάβουν εκπρόσωποι του ακαδημαϊκού, δικηγορικού και δικαστικού κόσμου, καθώς και των αρμόδιων Αρχών.

Θα μιλήσει ο Γενικός Διευθυντής της DNAlogy, Δρ. Φιτσιάλος Γεώργιος με θέμα: «Σύγχρονα επιστημονικά και τεχνολογικά δεδομένα: Ιατροδικαστικές αναλύσεις DNA – νέα εργαλεία στην αστική και ποινική δίκη.»

Για αναλυτικότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου http://www.ethemis.gr/nomiko-sinedrio-2011/

04/02/2011 11:59

Επιστημονικό Σεμινάριο

Επιστημονικό Σεμινάριο

H DNAlogy σε συνεργασία με το Κέντρο Γονιδιακού Ελέγχου Χανίων και τον Δικηγορικό Σύλλογο Χανίων, σας προσκαλεί στο ενημερωτικό σεμινάριο που διοργανώνεται την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου 2010, στην αίθουσα συνεδριάσεων της Συνεταιριστικής Τράπεζας Χανίων και ώρα 19:00, με θέμα:

"DNA: Σύγχρονη πραγματικότητα-εφαρμογές στην αστική δίκη (προσβολή πατρότητας, συγγένεια κλπ.) και ποινική δίκη (εγκλήματα κατά ζωής, των ηθών, της περιουσίας κλπ.)"

Ομιλητές του σεμιναρίου θα είναι:
Ποντικάκης Δημήτριος ( Πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Χανίων)

Φιτσιάλος Γεώργιος ( Διευθύνων Σύμβουλος της DNAlogy, Διδάκτωρ Γενετιστής, Μοριακός Βιολόγος, Πραγματογνώμων των Δικαστικών Ελληνικών Αρχών σε θέματα Ταυτοποίησης Βιολογικού Υλικού και Ανάλυσης DNA)

Ειρήνη Μπαλαντινού (Μοριακή Βιολόγος, Επιστημονική Υπεύθυνη Κέντρου Γονιδιακού Ελέγχου Χανίων)

02/12/2010 18:44

Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά

Πρόσκληση σε Επιστημονική συζήτηση

Ο Δικηγορικός Σύλλογος Πειραιά διοργανώνει επιστημονική συζήτηση την Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010 και ώρα 20:00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δ.Σ.Π. (Ηρώων Πολυτεχνείου 47), με θέμα:
"D.N.A.: Σύγχρονη πραγματικότητα – εφαρμογές στην αστική δίκη (προσβολή πατρότητας, συγγένεια κλπ.) και ποινική δίκη (εγκλήματα κατά της ζωής, των ηθών, της περιουσίας κλπ.)".


Θα μιλήσουν οι:
- Γιώργος Σταματογιάννης, Γεν. Γραμματέας του Δ.Σ. του Δ.Σ.Π.
- Γιώργος Φιτσιάλος, Διδάκτωρ Γενετιστής - Μοριακός Βιολόγος, Διευθυντής DNAlogy

08/04/2010 18:05

Editorial

Καλώς ορίσατε στον νέο διαδικτυακό τόπο της DNAlogy

Αγαπητοί επισκέπτες,

Ο νέος διαδικτυακός τόπος της DNAlogy είναι πλέον γεγονός. Σε αυτόν μπορείτε να βρείτε πληροφορίες τόσο για ιατροδικαστικές υπηρεσίες, τεστ βιολογικής συγγένειας, αναλύσεις κα ταυτοποιήσεις DNA όσο και για ιατρικές γενετικές διαγνώσεις και φαρμακογενετικές εξετάσεις. Παράλληλα ο διαδικτυακός μας τόπος χρησιμεύει σαν πηγή ενημέρωσης για τα τελευταία επιστημονικά επιτεύγματα στον τομέα των αναλύσεων DNA και γενετικής διάγνωσης, ενώ περιέχει ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα για αγορές on line γενετικών αναλύσεων εξακρίβωσης των βιολογικών δεσμών και δημιουργίας του προσωπικού γενετικού προφίλ, μέσω των σιελογόνου δειγματοληψίας DNAlogy-kit.
Τέλος, η DNAlogy προσφέρει ευκαιρίες συνεργασίας σε νομικούς, ιατρικούς και ιδιωτικούς φορείς για την προώθηση των υπηρεσιών και προϊόντων της.
Σας προσκαλούμε να ξεναγηθείτε στον διαδικτυακό τόπο μας, να τον αξιολογήσετε, να εγγράφεται στα ενημερωτικά newsletter μας, και να συμμετάσχετε στο partner programme μας.

Με εκτίμηση,

Η επιστημονική ομάδα της DNAlogy.

04/02/2010 20:53

Εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής μέσω Ανίχνευσης και Ταυτοποίησης DNA

Εξιχνίαση υπόθεσης κλοπής μέσω Ανίχνευσης και Ταυτοποίησης DNA

Το Ευρωπαϊκό Κέντρο Γενετικής και Ταυτοποίησης DNA σε συνεργασία με το γραφείο ιδιωτικών ερευνών του κυρίου Νίκου Πελεκάση συνέβαλε αποτελεσματικά στην εξιχνίαση μιας πολύπλοκης υπόθεσης κλοπής, χάρη στην ανάλυση και ταυτοποίηση DNA των ευρημάτων της υπόθεσης.

Στη συγκεκριμένη υπόθεση χρησιμοποιήθηκαν από την DNAlogy, για πρώτη φορά στην Ελλάδα, οι πιο προηγμένες επιστημονικές τεχνικές ανίχνευσης βιολογικών ιχνών, εξαγωγής, ανάλυσης και ταυτοποίησης DNA, με αποτέλεσμα τον ακριβή προσδιορισμό του δράστη της κλοπής, μεταξύ πολλών υπόπτων και ευρημάτων.

Η επιτυχημένη επίλυση της πολύπλοκης υπόθεσης χάρη στα νέα επιστημονικά μέσα που χρησιμοποιήθηκαν, προσέλκυσε το ενδιαφέρων πολλών δημοσιογραφικών μέσων. Η DNAlogy συμμετείχε στην παρουσίαση της υπόθεσης στους τηλεοπτικούς σταθμούς MEGA CHANNEL (ΜΕGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ) και ALTER ("Καλημέρα" με τον Γιώργο Αυτιά).

 Διαβάστε το σχετικό άρθρο όπως δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Εspressο στις 02/01/2010.

22/01/2010 20:05

Menu